Czy ja wiem...ma małego gówniaka z Livią Zitą, młodszą od niego o prawie 30 lat.Elementw pisze: Co tu marzyć o Mercy.. jak King jest od kilkunastu lat bezpłodny.
Michael Denner pisze:I was scared shitless, the most frightened child in all of Copenhagen. My childhood was horrible, you know, really horrible.
Do 31 sierpnia, w tym momencie.
Z tym się zgodzę (no, jeszcze piny i naszywki na kurtkę). Ilekroć widzę kąpielówki Possessed czy inne zasłony prysznicowe zespołów, które stanowią legendę muzyki, mieszają się we mnie uczucia zażenowania i rozbawienia.
Kicz i tandeta. Co gorsze tacy metalowcy rodem z Lichenia, którzy uzbrajają się w ten odpustowy badziew, raczej nie należą do ludzi zadbanych, stąd mamy np. chuderlaków w pieszczochach i za dużych ciuchach czy lądoryby w glanach z logami zespołów gdzie tylko się da. Człowiek z miejsca ma ochotę się od takich ludzi odseparować – podobnie jak od dzisiejszych graczy, czyli dużych dzieci w pokojach powywieszanych plakatami z gier i „kolekcjonerskimi” figurkami ze smokami i cytatymi lalami. Trochę samokrytycyzmu, kurwa.
? A c9 niby zlego w majteczkach np. I cum blood?
Ty chyba masz jakiś problem z współegzystowaniem w społeczeństwie... Ja nawet tego nie widzę, idę na koncert, słucham muzyki. Jak ktoś wygląda- mam to gdzieś. Pomijam, że przez heteroseksualny odpada mi przyglądanie się facetom...Nekroskop pisze: ↑4 lata temuKicz i tandeta. Co gorsze tacy metalowcy rodem z Lichenia, którzy uzbrajają się w ten odpustowy badziew, raczej nie należą do ludzi zadbanych, stąd mamy np. chuderlaków w pieszczochach i za dużych ciuchach czy lądoryby w glanach z logami zespołów gdzie tylko się da. Człowiek z miejsca ma ochotę się od takich ludzi odseparować – podobnie jak od dzisiejszych graczy, czyli dużych dzieci w pokojach powywieszanych plakatami z gier i „kolekcjonerskimi” figurkami ze smokami i cytatymi lalami. Trochę samokrytycyzmu, kurwa.
Z tym akurat problemu nie mam, wręcz przeciwnie, cieszy mnie to i daje plusy do rzutów obronnych na niską samoocenę. Wielu użytkowników tego forum pluje szambem na muzykę, która im nie leży, ja wolę ironizować na temat zachowań ludzkich, bo do muzy staram się podchodzić z dostojeństwem.
Płyta wyborna, ale jest to pierwsza z tym zbyt sterylnym brzmieniem, które pozostało do Give Your Soul. Bardziej mi pasuje sound jaki był na Graveyard czy choćby Voodoo. Co do HoG to jedna z lepszych opowieści Kinga a i numery zacne, jak Catacomb, czy Trees have Eyes z cytatem z Children of the Grave, wiadomo kogo.Blind pisze: ↑2 lata temu A ja sobie od jakiegoś czasu katuję House of God i muszę przyznać, że świetna to płyta - niesamowicie chwytliwa, z wybornymi riffami, i zajebistymi wokalami Króla. A dlaczego to piszę? Ano dlatego, że mnie Młot natchnął, bo praktycznie zawsze znałem twórczość Kinga od debiutu do Voodoo i późniejszych albumów nie sprawdzałem. Nie zawiodłem się.
Królu, żyj długo, bądź zdrów i nagrywaj albumy!
Graveyard i House of God to ścisła czołówka płyt Kinga. A debiut bardzo w stylu MF jeszcze. Dopiero od Abigail wyrobił odrębny rys, za sprawą Andego LaRoque.encyklopedia metalu pisze: ↑2 lata temu Nigdy nie lubiłem Graveyard ani Spiders, debiut wydaje się zbyt trywialny. Reszta może być, choć może House zbyt wysoko, a Conspiracy/Puppet zbyt nisko.
Chyba tam obok Graveyard to Spiders miałeś na myśli. House of God to już początek zjazdu formy Kinga, którego potwierdzeniem było następne, jeszcze słabsze Abigail II.dj zakrystian pisze: ↑2 lata temuGraveyard i House of God to ścisła czołówka płyt Kinga. A debiut bardzo w stylu MF jeszcze. Dopiero od Abigail wyrobił odrębny rys, za sprawą Andego LaRoque.encyklopedia metalu pisze: ↑2 lata temu Nigdy nie lubiłem Graveyard ani Spiders, debiut wydaje się zbyt trywialny. Reszta może być, choć może House zbyt wysoko, a Conspiracy/Puppet zbyt nisko.
No to sztuczne konto mówi ci, że:
A u mnie:encyklopedia metalu pisze: ↑2 lata temuNo to sztuczne konto mówi ci, że:
Fatal Portrait 7.0/10
Abigail 9.0/10
Them 9.5/10
Conspiracy 10/10
The Eye 7.5/10
The Spider's Lullabye 6/10
The Graveyard 6.5/10
Voodoo 10/10
House of God 8.0/10
Abigail 2 6.5/10
The Puppet Master 9.0/10
Give Me Your Soul 6/10