Pozdro @DiabelskiDom

Przy okazji uzupełniłem sobie kolekcję ich płyt o ostatnie 2 pełniaki i koncertówkę.
Czwartym asem w rękawie Metal Mine Festival 2023 jest Rotting Christ.Szajtan pisze: ↑3 mies. temuPo trzech latach przerwy Metal Mine Festival powraca w nowej odsłonie jako impreza open air. Podczas dwóch dni wystąpią 22 zespoły. Festiwal odbędzie się w dniach 25-26 sierpnia 2023 roku. Pierwszymi potwierdzonymi zespołami są TAAKE ,GAEREA oraz 1914.
Już pierwsze zapowiedzi wskazują na obowiązkową obecność na terenie wałbrzyskiej Starej Kopalni podczas dwudniowego tym razem wydarzenia!
![]()
Sprawdzam stan konta, zdolność kredytową i co mogę opchnąć z chaty celem sprzedaży. Żarcie nie problem, tydzień na chlebie tostowym (nie psuje się i nie wysycha) i paprykarzu szczecińskim uciągnę, nie pierwszy raz. Oby nic się w domu pokoju pralki bądź auta nie zjebało, to da radę.
O fan Rozbratu na brutalu, calkiem miło - przyjemna melina na grindy, zaraz obok CK nowe amore z Jeżyc.
Dziwna sprawa, bo oni to grali na każdym koncercie na każdym koncercie, jaki widziałem, w tym w Byczynie, w Hydro, w Progresji.DiabelskiDom pisze: ↑5 dni temuBardzo ucieszyło mnie np Lone Wolf Winter, które słyszałem dotychczas na żywo maksymalnie raz.
No widzisz, a dla mnie te numery to średniaki.DiabelskiDom pisze: ↑5 dni temuSiłą rzeczy doszły nowe numery (które są akurat zajebiste, tak płytowo jak i koncertowo - Wildfire, Guillotine, Hounds at ya back) (...)