Awatar użytkownika
kyu
Fallen Angel Of Doom

BLACK SILESIA VIII [Sabbat] 13-14.06.2025 Byczyna, Gród Rycerski

kyu

Obrazek
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Sabbat i Metalucifer ostatnio przegapione to będzie wyborna okazja aby nadrobić. UGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Oczywiście obecny, tradycyjnie 100/100 jest tam blisko jezioro :)
Panzer Division Nightwish
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Kobiety na buldożery! Korci mnie ze względu na Metalucifer, ale boję się, że będziecie wyzywać od pedałów i zmuszać do picia alkoholu... :)
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Necrodeath chyba dla mnie najlepsze...
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Stare Necrodeath fajne, ale ja tam najchętniej zobaczę Sabbat i Metalucifer, jak już mówiłem, ale też bardzo chętnie brazylijskie komando Sex Trash, Bestial Raids po wielu wielu latach i usłyszę jeden z moich ulubionych hitów prostackiego black metalu, Bloed In De Sneeuw z repertuaru Countess. Onslaught, Impurity czy Witch Cross przy okazji też spoko. Reszty za bardzo nie znam, ale skoro Sodomizer jest z Brazylii, to nie może być zły.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Dla mnie przede wszystkim Sabbat (widziane, jest potrzeba obejrzenia więcej), Metalucifer (tak samo), Goat Semen (także, swoją drogą świetny bestialski napierdol) i Bestial Raids (no zgadnijcie, czy też :D ). Czyli sprawdzone marki, nie dające ciała. Bardzo chętnie zobaczę też SexTrash i Countess, którego chyba nigdy nie słyszałem, jedynie nazwę. Impurity i Onslaught na pewno obczaję, chociaż fanem nie jestem (za to może zostanę??!!). No i oczywiście towarzysko pewnie znowu będzie świetnie, zatem po Nowym Roku uderzam w celu nabycia biletu.
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Słaby skład w chuj z mojej perspektywy, ale pisze tu od 8 lat, więc wiecie, że pizda ze mnie, nie metalowiec i kataniarskie zespoły do gibania słoniną rzetelnie latają mi koło chuja. Sabbat poza "Evoke" dla mnie nie istnieje, jakieś t(h)rash metale z Anglii do wyjebania, a połowy nawet nie znam lol iksde. Wydam 380 zł żeby najebać się z DeDe, wyzywać Laxatusa i pić piwo do muzyki słuchanej na żywo.
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Świat płonie, niemal bym mógł się pod tym podpisać. ;-) Nie mam pierdolca na legendach, które nigdy u mnie takowego statusu nie osiągnęły. Nie będę udawał, że kurwa, całe życie marzyłem o tym, by je zobaczyć... I co więcej, znacznej części ludzi, co tam jeżdżą, a zanim ich, to myślę, że nawet 90% muzyki jest im obce... Ale jest elitarnie. ;-)
Niemniej wizja najebania w zacnym gronie bardzo kusząca. ;-)
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Bilet nabyty, kurwie syny i kurwie córki. Widzimy się pod sceną i w lesie już w czwartek!