Pozdro @DiabelskiDom

Przy okazji uzupełniłem sobie kolekcję ich płyt o ostatnie 2 pełniaki i koncertówkę.
No to chyba nie jadę na Mystic
Czwartym asem w rękawie Metal Mine Festival 2023 jest Rotting Christ.Szajtan pisze: 2 lata temu Po trzech latach przerwy Metal Mine Festival powraca w nowej odsłonie jako impreza open air. Podczas dwóch dni wystąpią 22 zespoły. Festiwal odbędzie się w dniach 25-26 sierpnia 2023 roku. Pierwszymi potwierdzonymi zespołami są TAAKE ,GAEREA oraz 1914.
Już pierwsze zapowiedzi wskazują na obowiązkową obecność na terenie wałbrzyskiej Starej Kopalni podczas dwudniowego tym razem wydarzenia!
![]()
Sprawdzam stan konta, zdolność kredytową i co mogę opchnąć z chaty celem sprzedaży. Żarcie nie problem, tydzień na chlebie tostowym (nie psuje się i nie wysycha) i paprykarzu szczecińskim uciągnę, nie pierwszy raz. Oby nic się w domu pokoju pralki bądź auta nie zjebało, to da radę.Kozioł pisze: 2 lata temu
drogo w chuj no i drogo w Bergen... ale skład mini a w sumie maxi. pojechał by...
O fan Rozbratu na brutalu, calkiem miło - przyjemna melina na grindy, zaraz obok CK nowe amore z Jeżyc.Kozioł pisze: 2 lata temu Friday 08 September 2023 – Sunday 10 September 2023
29 Lecie Rozbratu 2023
Antigama,
Wieze Fabryk,
Siq,
Totenwald,
Karcer,
Sanctus Iuda
Rozbrat, Poznan, Poland
Dziwna sprawa, bo oni to grali na każdym koncercie na każdym koncercie, jaki widziałem, w tym w Byczynie, w Hydro, w Progresji.DiabelskiDom pisze: 2 lata temu Bardzo ucieszyło mnie np Lone Wolf Winter, które słyszałem dotychczas na żywo maksymalnie raz.
No widzisz, a dla mnie te numery to średniaki.DiabelskiDom pisze: 2 lata temu Siłą rzeczy doszły nowe numery (które są akurat zajebiste, tak płytowo jak i koncertowo - Wildfire, Guillotine, Hounds at ya back) (...)
To chyba byliśmy na dwóch różnych koncertach bo na moim supporty rozpierdalały począwszy od rewelacyjnego Escuela Grind a skończywszy na ND, który jako trio pozamiatał tych co dotrwali do samego końca.perun pisze: 2 lata temu Byłem w lutym na Napalmie we Wrocławiu. Supporty jak dla mnie kurwina, a sam koncert też nie wypadł zbyt doskonale
Pierwszy rozjebał , reszta tez bardzo dobrze a Napalm Death wiadomo Była Krew !!!!no i piwo z @Hajaszem było pite !Hajasz pisze: 2 lata temuTo chyba byliśmy na dwóch różnych koncertach bo na moim supporty rozpierdalały począwszy od rewelacyjnego Escuela Grind a skończywszy na ND, który jako trio pozamiatał tych co dotrwali do samego końca.perun pisze: 2 lata temu Byłem w lutym na Napalmie we Wrocławiu. Supporty jak dla mnie kurwina, a sam koncert też nie wypadł zbyt doskonale