Pomyślimy, być może pojedziemy i przez to pewnie olejemy tegoroczny SDL.Szajtan pisze: 2 lata temu Behind The Mountain Rec znów rozdaje, 12 sierpnia w warszawskich Chmurach flaki i krwista kaszanka, na jedynym koncercie w PL Miasmatic Necrosis i na rozgrzewkę rodzimy Squash Bowels

Koncerciwo odhaczone. Varmia nie pooglądana w całości, bo mieli startować od 19tej, a oni kilka minut po już skończyli. I chociaż byłem godzinę wcześniej pod klubem, to trochę nie ogarnąłem, że już grają, a nie się stroją ;P Thy Desease pozytywnie, bardzo sympatyczny pan wokalista i ładna muzyka. Virgin Snatch trochę nie moja bajka, ale coś tam główką pokiwane i ok. Arkona mój faworyt w tym zestawieniu - niestety przez cały występ problemy z gitarką prowadzącą, dźwięk się ciągle rwał, a dwa czy trzy utwory poszły całkiem bez gitarki. Do tego ludzie pierdzieli i nie szło od tego uciec. Gwiazdę wieczoru troszkę olałem jak kolega @TITELITURY i również wyszedłem gdzieś w połowie, bo byłem głodny i trzeźwy, co wpływało na brak skupienia na występie i ciągle odpływałem gdzieś myślami zapominając o Hate. Do tego ciągle jebało bączurem.Nathas pisze: 2 lata temu Hate, Arkona, Virgin Snatch, Thy Disease, Varmia - 23.04.2023 w ZG, bileciki zakupione.

Wcześniej nie bylem w Tauron Arenie, ale byłem pozytywnie zaskoczony i to do tego stopnia, że ciężko mi się teraz na szybko do czegoś przyczepić. Perka trochę podbita względem reszty, niekiedy może za bardzo (?) ale KISS celują w bombastyczny efekt, imprezowe, angażujące brzmienie - wg mnie tak właśnie było. Bez przysrywania się teraz do dosłownie kilku pierdół - jakościowo bez pudła.