Ja problemu nie widzę.*
* Nie dotyczy pedożaby z Inquisition
Zaraz pedożaby. Tam na rozprawach nie wyszło przypadkiem że on w życiu dziecka by nie dotknął i że skoro już się rozlało że coś ma nie tak pod kopułą to pójdzie na terapię?
Gdzie grają? Będziesz tak miły i zapodasz info/link? Thanks from the mountain!
15.03.2024 - Kraków, Kamienna 12
Zaś ta Kamienna.... Jak tam jest, ciasno jak w piździe czy nawet ujdzie? Bo chyba się wybiorę, to piątek, więc wstawać w sobotę rano do pracy nie muszę.Summerisle pisze: ↑6 mies. temuNa Taake ja oczywiście będę na Kamiennej. Jestem bardzo ciekawy setlisty - poprzednim razem było 100% Noregs vaapen plus kilka numerów raczej z nowszych albumów. No i krakowski koncert będzie pierwszym na całej trasie.
80% że też będę.
Zależy od koncertu. Tam są dwie sale. Dwa lata temu Taake z Kampfar było na tej większej z większą przed-salą. Tak koncerty można oglądać. Z kolei niedawny koncert MedicoPeste/Mānbryne to była porażka - wyprzedany gig na małej sali i ludzi tyle, że kolejki do szatni mieszały się z kolejkami po piwo i z tłumem ludzi oglądającymi supporty. Dramat. Teraz ostawiam, że Taake będzie jednak na większej sali.Sierra pisze: ↑6 mies. temuZaś ta Kamienna.... Jak tam jest, ciasno jak w piździe czy nawet ujdzie? Bo chyba się wybiorę, to piątek, więc wstawać w sobotę rano do pracy nie muszę.Summerisle pisze: ↑6 mies. temuNa Taake ja oczywiście będę na Kamiennej. Jestem bardzo ciekawy setlisty - poprzednim razem było 100% Noregs vaapen plus kilka numerów raczej z nowszych albumów. No i krakowski koncert będzie pierwszym na całej trasie.
Sorry za niespójność, chłopaki, ale tak bardzo chciałam się pochwalić, że zapomniałam, że pisanie na tablecie przy 39,7 stopni gorączki nie wyjdzie za dobrze, bo siada kalibracja oka z palcami.