Awatar użytkownika
yog
Tormentor

Into the Abyss Fest III [Profanatica / Vallenfyre] 10.03.2018 Wrocław

yog

Obrazek

+ PROFANATICA +
+ VALLENFYRE +
+ HIEROPHANT +
+ AUROCH +
+ RITES OF THY DEGRINGOLADE +
+ MENTOR +
+ GNAW THEIR TONGUES +
+ KINGDOM +
+ KULT MOGIŁ +
+ WARFIST +
+ TEMPLE DESECRATION +

Więcej kapel wkrótce.

Klub Pralnia. 10 marca 2018 roku - trzecia edycja Into the Abyss Fest.

Wydarzenie na FB:

Destroy their modern metal and bang your fucking head

Tagi:
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

A to ci niespodzianka, kto by się spodziewał ;)
Panzer Division Nightwish
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

czujni fejsbukowicze i śledziciele Killtown Bookings z pewnością nie od dziś wiedzieli, kto zagra ;)
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Nie inaczej ;)

Ciekawe czy w kolejnym rzucie ogłoszą Rites of Thy Degringolade które ma trasę razem z Auroch i Profanatiką :P
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Ku zaskoczeniu wszystkich dochodzi Rites of Thy Degringolade, Warfist oraz Kult Mogił. Meh póki co.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Dochodzi Hierophant i Temple Desecration.

Póki co wygląda na to, że sobie daruję.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Doszły Gnaw Their Tongues, Mentor, a w roli headlinera... Vallenfyre :shock:
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Dla samej Profanatiki warto ruszyć dupę, chociaż GTT też wart jest szekli za bilet.
HUMAN
Tormentor

HUMAN

jade pociągiem , wiec można dobrego trunku się napic , jak ta Pralnia się prezentuje , jaka pojemność , da rade to dobrze nagłosnic
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Pralnia w chuj zajebisty, przestronny klub, super klimat i nagłośnienie.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Piknie w każdym razie jadę , będzie jak będzie
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Też będę ale tylko z tego względu aby udowodnić młodemu, że Profanatica to gówno.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Ja się jaram jak stodoła w Jedwabnem. Może parę mord forumowych jeszcze się zjawi to wspólnie wychylimy po kieliszku ;)
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

Profanatica widziałem live i pozamiatało, zatem jak tylko grafik w pracy pozwoli jadę bezwarunkowo. Profanafafika niszczy i chuj.
HUMAN
Tormentor

HUMAN

to co na dobry Browar się ustawiamy
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

HUMAN pisze: 7 lat temu to co na dobry Browar się ustawiamy
Ja to abstynencji zwolennik wielki heh
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Skład INTO THE ABYSS FEST III się uszczupla:
Into the Abyss Fest pisze:ZMIANY! ZMIANY! ZMIANY!

Nie zdążyliśmy Was o tym poinformować, że festiwal miał odbyć się na dwóch scenach Klubu Pralnia - DUŻEJ, którą znacie z 2 edycji i koncertów np. Archgoat, i MAŁEJ, zlokalizowanej na parterze budynku. I już o tym nie poinformujemy… Niestety mała sala Klubu Pralnia ze względu na zmiany w harmonogramie realizacji instalacji przeciwpożarowej w budynku Klubu została wyłączona z użycia do końca marca. Dowiedzieliśmy się o tym kilka dni temu. Nic się nie da z tym zrobić, bo dla Klubu ta inwestycja jest kluczowa. Rezygnacja z małej sceny zmusza nas do odwołania występów następujących zespołów: GNAW THEIR TONGUES, KULT MOGIŁ i MENTOR, gdyż nie jesteśmy w stanie na DUŻEJ scenie zorganizować koncertu aż 11 kapel.

Ostateczny skład 3 edycji Into the Abyss Fest jest następujący: VALLENFYRE - PROFANATICA - HIEROPHANT - KINGDOM - AUROCH - WARFIST - RITES OF THY DEGRINGOLADE - TEMPLE DESECRATION.

Z uwagi na opisane wyżej zmiany osoby, które nabyły bilety mogą je zwrócić w miejscach zakupu a w przypadku zakupu przez 8merch, prosimy o e-mail, niezwłocznie zwrócimy pieniądze.

Więcej zmian nie przewidujemy i liczymy na Wasze zrozumienie tej wyjątkowej sytuacji.
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

Bardzo szkoda mi tych kapel, żadnej nie słucham :D. Tylko grafik spożywczy festiwalu będę musiał przeorganizować.
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Najważniejsze, że Profanatika się ostała ;)
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

DiabelskiDom pisze: 7 lat temu Najważniejsze, że Profanatika się ostała ;)
O to to, reszta ok ale Profanafafika najważniejsza
HUMAN
Tormentor

HUMAN

jak z biletami sa jeszcze dostępne . jak pojemny jest klub
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Z tego co chłopaki pisali to jeszcze są, my już mamy zanabyte ekipą :) A co do klubu to pojemności nie znam ale sama lokalizacja bdb, przestronna sala, dobre brzmienie, porządnie wyposażony bar i tak po ludzku po prostu ładne wnętrze :D
HUMAN
Tormentor

HUMAN

transport ogarnięty , będę a jak na poprzednich edycjach były bilety na wejściu no i czy dobre piwo tam maja i jak nagłośnienie
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

DiabelskiDom pisze: 7 lat temu dobre brzmienie, porządnie wyposażony bar
HUMAN
Tormentor

HUMAN

w empik , madia markt nie wiesz czy tam maja bilety ,w każdym razie będę we Wrocławiu
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

możesz tu kupić za 100zł do 6 marca: http://intotheabyssfest.8merch.com/bile ... _3-id14860

w empikach itp 115, w dniu koncertu 130 na bramce (nie wiem ile zostało ich)
HUMAN
Tormentor

HUMAN

ok dziękuje w tygodniu podjade do empiku kupić , może tym razem personel będzie na poziomie
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Profanatica rozkurwiła wszystko w drzazgi, świetny koncert, zarówno pod kątem brzmienia jak i doboru kawałków. Spodziewałem się tylko większej rozpierduchy w młynie, bo w sumie sam inicjowałem przepychanki spoconych grubasów pod sceną. Ale tak czy inaczej - najlepszy gig festiwalu. Przez tak wysoko postawioną poprzeczkę, skądinąd udany występ Vallenfyre nie powalił aż tak bardzo jakby mógł. Co nie zmienia faktu, że energia całości zasadniczo rozruszała bydło pod sceną. Bardzo dobry za to był występ szczerych i prawdomównych chłopaków z Temple Desecration, czy to starocie czy nowe numery gniotły bardzo mocno a podkreślało to zajebiste brzmienie. No i na plus należy zaliczyć także występ Kingdom, soczysty i brudny death w znakomitej wersji. Reszta występów kompletnie mnie nie interesowała toteż spędziłem je spożywając napoje wyskokowe.

No i poznałem @HUMANa, sam mnie zaczepił i zdołaliśmy się stuknąć piwkiem kilkukrotnie. Do zoba na kolejnym gigu ;)
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

DiabelskiDom pisze: 7 lat temu Profanatica rozkurwiła wszystko w drzazgi, świetny koncert, zarówno pod kątem brzmienia jak i doboru kawałków. Spodziewałem się tylko większej rozpierduchy w młynie, bo w sumie sam inicjowałem przepychanki spoconych grubasów pod sceną. Ale tak czy inaczej - najlepszy gig festiwalu. Przez tak wysoko postawioną poprzeczkę, skądinąd udany występ Vallenfyre nie powalił aż tak bardzo jakby mógł. Co nie zmienia faktu, że energia całości zasadniczo rozruszała bydło pod sceną. Bardzo dobry za to był występ szczerych i prawdomównych chłopaków z Temple Desecration, czy to starocie czy nowe numery gniotły bardzo mocno a podkreślało to zajebiste brzmienie. No i na plus należy zaliczyć także występ Kingdom, soczysty i brudny death w znakomitej wersji. Reszta występów kompletnie mnie nie interesowała toteż spędziłem je spożywając napoje wyskokowe.

No i poznałem @HUMANa, sam mnie zaczepił i zdołaliśmy się stuknąć piwkiem kilkukrotnie. Do zoba na kolejnym gigu ;)
Deficyt spoconych grubasów pewnie był, niektóre grubasy spocili w pracy sie i nie mogli pojechać haha.
Kingdom np tez nie interesował? Dziwne dość bo łokrutnie siarczyste płyty walą i live też nieziewanina
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

DiabelskiDom pisze: 7 lat temu Profanatica rozkurwiła wszystko w drzazgi, świetny koncert, zarówno pod kątem brzmienia jak i doboru kawałków. Spodziewałem się tylko większej rozpierduchy w młynie, bo w sumie sam inicjowałem przepychanki spoconych grubasów pod sceną. Ale tak czy inaczej - najlepszy gig festiwalu. Przez tak wysoko postawioną poprzeczkę, skądinąd udany występ Vallenfyre nie powalił aż tak bardzo jakby mógł. Co nie zmienia faktu, że energia całości zasadniczo rozruszała bydło pod sceną. Bardzo dobry za to był występ szczerych i prawdomównych chłopaków z Temple Desecration, czy to starocie czy nowe numery gniotły bardzo mocno a podkreślało to zajebiste brzmienie. No i na plus należy zaliczyć także występ Kingdom, soczysty i brudny death w znakomitej wersji. Reszta występów kompletnie mnie nie interesowała toteż spędziłem je spożywając napoje wyskokowe.

;)

Profanatica > Temple Desecration > Kingdom >Vallenfyre. Tak to widzę chłodnym okiem.
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

O tera widzę :D to pewnie wkurw na absencje spowodował zaburzenia pola widzenia