Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

XXV Lat Chaosu: Vader / Bloodthirst 28.12.2017 Poznań, U Bazyla

Zsamot

Cześć Bracia! Witajcie na Misterium! Czas na przyjemność Duszy i Ciała! Czas na Orgię! Poznań!

VADER + BLOODTHIRST

Vader w repertuarze z debiutanckiej płyty 'The Ultimate Incantation', która w tym roku obchodzi swoje XXV-lecie!
28.12. 2017 Poznań, Klub U Bazyla
bilety: 49zł (lefthandsounds.org/bilety, Rock Long Luck i sieć Eventim.pl)
60zł (w dniu koncertu)
start: 19:30
wejście: 18:30
Ja idę. ;)
Na Metalmanii godnie odegrali stare numery. Zatem w klubie powinno być tylko lepiej. ;)
Napierdalam. ;)
Z kim się widzę???
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.

Tagi:
HUMAN
Tormentor

HUMAN

tak na 19 jestem z browarem w dłoni
Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

CzłowiekMłot

Znów mam starte pięty, więc było dobrze. Pozdrowienia dla @Vortex a i @Zsamot a ;-) :-*
Non Stop Kolor!

Browar, knajpa, dupy i metal!
Awatar użytkownika
Vortex
Tormentor

Vortex

Miło było poznać i oby następnym razem, być może w mniej ciasnych warunkach napić się spokojnie piwka :)
"Between Shit and Piss we are Born"
Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

CzłowiekMłot

Jeszcze niejedna okazja się trafi. Odnośnie koncertu - mimo, ze nie należę do die-hard fanów starych vaderowych nagrań to jestem bardzo zadowolony. Debiut zabrzmiał pięknie we współczesnej aranżacji. Do tego na koniec "Black Sabbath" i kower Zabójcy (zdaje się, że pocisnęli "Hell Awaits"). Było pięknie, zal tylko niekupienia odświeżonej wersji debiutu dostępnego tylko na trasie.
Non Stop Kolor!

Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

50 zeta to kosztowało, czy rzeczywiście jest czego żałować? inwestycji w 500 sztuk takiego czegoś?
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

CzłowiekMłot

Ja widziałem za 30 ziko. Jeżeli na płytce kawałki te brzmią tak jak obecnie na żywca to chyba jest czego. Tak, to te limitowane gówienko od Pitera.
Non Stop Kolor!

Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

chyba zsamot o 50 pisał, może obniżyli, bo poczytali pojazd w necie :)
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Poważnie nagrali całe Ultimate raz jeszcze? Kat z nowymi szóstkami raczej nie błysnął. Nie wiem po co komu nowe wersje kultowych przecież płyt.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
synu
Moderator globalny

synu

http://kvlt.pl/relacje/vader-in-twiligh ... 9-12-2017/

moja relacja z bydgoskiej odsłony trasy 8-)
borsuk
Master Of Puppets

borsuk

dj zakrystian pisze: 6 lat temu Poważnie nagrali całe Ultimate raz jeszcze? Kat z nowymi szóstkami raczej nie błysnął. Nie wiem po co komu nowe wersje kultowych przecież płyt.
bo nie mogli wydać reedycji.
Widzew Łódź-Bałuty Pany
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Było zajebiście. Cały set oparty o debiut i Sothis. Do tego na finał brawurowe kowery... Co tu gadać, kupiłem koszulkę, całe szczęście wjechałem na ambicję sprzedającemu, pytając, czy rozmiarówkę mają tylko dla anorektyków. ;) A ponownie nagrany album jest świetny. Nie porównuję z debiutem, bo byłoby to mega głupie.
Reasumując- pięknie się Vader ukazał w tym jubileuszu. ;)
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

synu pisze: 6 lat temu http://kvlt.pl/relacje/vader-in-twiligh ... 9-12-2017/

moja relacja z bydgoskiej odsłony trasy 8-)
Szkoda, że nie wiedziałem prędzej, że się wybierasz, bo bym podbił.
Chujowy dzień miałem i koncert mi nie zrobił, ale Vader koncertowo klasa jak zwykle. Na przyjęcie też nie było co narzekać, bo ładnie ich Bydgoszcz powitała. Przy "Hell Awaits" ciary.
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze: 2 lata temu polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
Awatar użytkownika
synu
Moderator globalny

synu

Blind pisze: 6 lat temu Szkoda, że nie wiedziałem prędzej, że się wybierasz, bo bym podbił.
no kurcze, następnym razem trzeba będzie jakiś browar zrobić 8-)
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Zsamot pisze: 6 lat temu Było zajebiście. Cały set oparty o debiut i Sothis. Do tego na finał brawurowe kowery... Co tu gadać, kupiłem koszulkę, całe szczęście wjechałem na ambicję sprzedającemu, pytając, czy rozmiarówkę mają tylko dla anorektyków. ;) A ponownie nagrany album jest świetny. Nie porównuję z debiutem, bo byłoby to mega głupie.
Reasumując- pięknie się Vader ukazał w tym jubileuszu. ;)
Tylko połowę Ultimate, to oni już nagrali na nowo w tym składaku z 2008, aż 5 utworów. Tym bardziej mnie ciekawi jak to wypadło teraz.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem