Awatar użytkownika
yog
Tormentor

Grave Desecrator 29-31.08.2018 Chorzów / Warszawa / Gdańsk

yog

Obrazek
Brazylijscy obrazoburcy z Grave Desecrator odwiedzą piękny kraj nad Wisłą na trzy gigi, świętując swe dwudziestolecie. Winę za zaproszenie ich do nas ponosi niejaka Black Silesia Productions.

+ GRAVE DESECRATOR +

29 sierpnia - Chorzów, Red & Black
30 sierpnia - Warszawa, Hydrozagadka
31 sierpnia - Gdańsk, Protokultura
Black Silesia Productions pisze:Brazylijscy mistrzowie bestialskiego black/death metalu spod znaku Sarcofago, Blasphemy i wczesnego Beherit po raz pierwszy w swojej historii przyjadą do nas na trzy koncerty na przełomie sierpnia i września na zaproszenie Black Silesia Productions.

Nazwa otoczona prawdziwym kultem wśród koneserów bestialskiego black/death sprawia, że tych koncertów zwyczajnie nie wypada przegapić.

Wydarzenia na FB:
► Pokaż

Destroy their modern metal and bang your fucking head

Tagi:
Awatar użytkownika
Wędrowycz
Administrator

Wędrowycz

Bestialski black/death metal w stylu Sarcofago, Blasphemy i wczesnego Beherit...a ja ich kojarzę tylko z nazwy :oops: Do koncertów daleko, to w międzyczasie pewnie sprawdzę co to za gagatki. Jak zaskoczy to może wbiję na warszawski gig.
Odium Humani Generis
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Obadaj sobie Insult, całkiem spoko (moim zdaniem nic wybitnego ta kapela, a parę matexów słyszałem - mianowicie 3 albumy i 2 ep-ki):

Awatar użytkownika
Ryszard
Tormentor

Ryszard

To lepsze:
!Polacy, to murzyni europy. Black Lives Matter!
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Na mnie właśnie jakoś Insult lepsze wrażenie zrobił, resztę mi się wydawało, jakbym słyszał już pięćdziesiąt razy :P
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Okazało się, że z kolegami z Sacrofuck otwieramy ten wieczór w Warszawie.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
deathwhore
Tormentor

deathwhore

A dokładniej to jutro. Chodźcie, będzie fajnie.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

O jebane skurwysyny, 300% metal. Miałem Grave Desecrator trochę za przeciętniaków, ale swoją postawą nie zaimponowali tylko ostatecznym degeneratom. Po 2 kawałkach tak się rozkręcili, że od początku do końca nie wyszedłem na papieroska, a raczej takie koncerty się nie zdarzają. Gitarzysta zeskoczył ze sceny i headbangował wspólnie z deathwhorem, zabawa ogólnie na metalowo w chuj. Headbanging do kurwy. Frekwencja prze-marna, mam wrażenie, że moi znajomi to była 1/3 obecnych :P Mega pozytywny wypad, choć się zastanawiałem przed koncertem, czy papieroski i browar ze sklepu + gadka ze znajomymi mnie nie zadowoli na wieczór. Bardzo dobrze wydane 60zł.

Sacrofuck niestety przegapiłem zatapiając się w browarach i papierosach przed klubem ;p
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

O i takie ozdoby mieli:

A Mayhem jakieś szmaty pomazane w kościotrupy wywiesza :P
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Od kiedy nie piję, to raczej grzecznie sobie stoję i patrzę. Skurwysyny tak mnie porwali, że mało łeb mi nie odleciał. Wybierają wszystko co najlepsze w metalu i składają w spójną całość. Prosto, ale doskonale wiedzą jak obsługiwać instrumenty, zmysł do melodii w solówkach niebagatelny.

A poza tym to przesympytyczni goście.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

yog pisze: 6 lat temu Sacrofuck niestety przegapiłem zatapiając się w browarach i papierosach przed klubem ;p
No jak tak można - przegapić koncert kolegi, bo papierosek ważniejszy... :)

Zastanawiałem się czy nie pojechać, ale w sumie tylko przez chwilę - nie znalazłem u mnie na wsi nikogo chętnego na wyjazd, do Warszawy mam trochę daleko i jeszcze jutro jadę na Marduk/Vader... Trochę szkoda, bo koncert podobno bardzo udany.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Niezmiernie udany, każdy uczestnik z szerokim uśmiechem na ustach do domu wracał.