Awatar użytkownika
yog
Tormentor

Impaled Nazarene / Stillborn / Ragehammer / Butchery 17.11.2018 Łódź, Magnetofon

yog

Obrazek

No Reason To Live:

+ IMPALED NAZARENE +

+ Stillborn +
+ Ragehammer +
+ Butchery +

17.11.2018 - Łódź, Magnetofon

Komentarz chyba zbędny.
Event na FB:
► Pokaż
Destroy their modern metal and bang your fucking head

Tagi:
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

No jak wolne spasuje i fundusze jakieś zostaną po berlińskim Newa Suręda Fest to bym sie kulnął do GAZnetofonu. Zawsze miło i kulturalnie tam jest :D
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

No ja będę i zacieram ręce na słynnego magnetofońskiego aftera :)
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Industrial Cyber Punk Sado Metal w Polsce?!? Obecność obowiązkowa! :)
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Odpuszczam, muzycznie nudy, klub chujowy a towarzystwo meh.

► Pokaż
Nie no, to powyżej to żart :D
Panzer Division Nightwish
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

DiabelskiDom pisze: 6 lat temu Odpuszczam, muzycznie nudy, klub chujowy a towarzystwo meh.

► Pokaż
Nie no, to powyżej to żart :D
Już się cieszyłem, że w spokoju można będzie muzyką się napawać a tu że żart niby. Jak rzyć.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Informacyjny update:
Zaznaczamy, że wejściówki można zakupić wyłącznie na http://klubmagnetofon.8merch.com/services/store

Cena biletu:
--- 65 zł (do końca maja)
--- 80 zł (od czerwca do końca października)
--- 90 zł (w listopadzie) - przez 8merch będzie można kupić bilety maksymalnie do 13.11, później jedynie w klubie (jeśli nie wyczerpie się cała pula)

Zaznaczamy, że po otrzymaniu potwierdzenia rezerwacji należy dokonać płatności w ciągu 3 dni roboczych. W razie braku płatności będziemy anulować rezerwację.

Bilety będą do odebrania na bramce w dniu koncertu za okazaniem elektronicznego potwierdzenia, ktory będziemy rozsyłać niezwłocznie po otrzymaniu płatności.

Pamiętajcie: liczba miejsc ograniczona!
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Do składu dołącza Stillborn i Butchery.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

No to jak, kto wbija na MELANŻ?!?!
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Może być tak, że nagle znienacka pojadę, jeśli wszystko ułoży się zajebiście. Mała szansa, ale jest.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Dawaj dawaj, my wbijamy łysą ekipą! W sam raz będziesz do towarzystwa pasował ;)
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

To co, ustaweczka na piwku na mieście jakoś przed gigiem? Piwoteka, Z Innej Beczki, Pif-Paf? ;)
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Jeszcze nie wiem, na którą bilety pociągowe kupujemy, ale raczej o suchym pysku siedzieć nie będziem :P
deathwhore
Tormentor

deathwhore

yog pisze: 6 lat temu Dawaj dawaj, my wbijamy łysą ekipą! W sam raz będziesz do towarzystwa pasował ;)
Dalej żyję z oszczędności, a do końca tygodnia mam wiedzieć, czy będę zarabiał dużo pieniędzy. Jak tak, to jadę. Więc decyzja pewnie będzie w piątek.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Awatar użytkownika
Nebiros
Tormentor

Nebiros

Miałem być, ale niestety z kasiorowych powodów muszę po raz kolejny odpuścić. Trza będzie poczekać na następny raz...
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Następnym razem, to emeryci będą wspominali, jak to było w tym 2018 w Łodzi i czemu już tak się ludzie nie bawią, jak kiedyś...
Awatar użytkownika
Nebiros
Tormentor

Nebiros

yog pisze: 6 lat temu Następnym razem, to emeryci będą wspominali, jak to było w tym 2018 w Łodzi i czemu już tak się ludzie nie bawią, jak kiedyś...
Zdaję sobie z tego sprawę ;p Chociaż, akurat w moim przypadku, choćby i grali za 10 lat, to będzie mi wtedy do emeryta tak daleko, jak Tobie teraz ;)
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

W sumie nie jestem pewien, czy Stillborn dziś zagrał, nie widziałem, żeby grali :v
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Będzie jakaś relacja z koncertu?

Tylko takie coś znalazłem na YT. Czy mi się zdaje czy na scenie i pod sceną jest jakoś tak niemrawo?
Ostatnio edytowany przez Vexatus 6 lat temu, edytowany łącznie 1 raz.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Może być trudno poskładać fakty :P
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Nie czaję takich akcji, że jadę na koncert, żeby zalać pałę i potem połowy nie pamiętać. :)
Awatar użytkownika
Belzebóbr
Tormentor

Belzebóbr

Ja też nie! Ale to jacyś metale, oni tak chyba mają.
Ej na tym filmie powyżej ten łysy z prawej to jak ja. Ten inteligentny wyraz twarzy, ten brak energii na koncercie. Nie byłem, a jednak miałem swojego surogata.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Nie no bez przesady, pamiętam koncert, ale taki Stillborn przegapiłem cały gadając z różnymi znajomymi, bo tam się nie dało gdzieś pójść i kogoś nie spotkać po drodze. I też niestety nie potrafię bez wychodzenia na fajka na koncercie, więc chwilkę ImpNaz też przegapiłem :P

Czy niemrawo? To co wrzuciłeś, Ghettoblaster i Quasb/The Burning to był akurat moment, w którym gig się zaczął rozkręcać, brzmienie się chyba też nieco poprawiło, bo początkowo tak trochę średnio było, a i panowie z IN też jednak już swoje lata mają, trudno się spodziewać oszalałego headbangingu na scenie, ten był na Ragehammer.

Tylko jak zwykle po gigu masz wrażenie, że kapela grała za krótko, to Impaled Nazarene by nie musiało pewnie na bis wychodzić, a i tak by wszyscy byli kontent. Ogólnie to jakiegoś może super szaleństwa pod sceną nie było, ale jak kupiłem sobie piwo i poszedłem w okolice moshujących to z miejsca zostałem sprowadzony do parteru i z piwa nic nie zostało. Po drugie już nie poszedłem do końca występu :P Mi się zdaje, że raczej się bardzo podobało i zespołowi i publice, a uśmiech z twarzy Miki nie schodził, jak już się towarzystwo wkręciło i darło mordę (z mniejszym, lub większym sensem) ;)
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Ja tam Stillborn oglądałem z perspektywy barmana :D

Co do ImpNaz to usłyszałem wszystko, co chciałem, z zastrzeżeniem, że po Pro Patria Finlandia nie znam nawet pół numeru. Brzmienie rozkręciło się w chwili, kiedy basiście włączono bass :P Zdziwko, że Mika dopiero w połowie poleicał po Jacka Danielsa, spodziewałem się, że od początku będzie miał flaszunię w ręku :)

Co do łażenia podczas bdb gigu na szluga, to już się kiedyś wypowiadałem na ten temat :P

<spocone grubasy pod sceną>: NA-PIER-DALAĆ! NA-PIER-DALAĆ!
Mika: What? Shut Up!

Albo jak chłopaki z klubiku poszli im dać hehekoszulkę z hehekozą koncertową:

-Do you have a sense of humour?
-No.

:D

Ponoć bardzo fajne, otwarte i luźne chłopaky.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Szczęśliwie udało mi się wykorzystać tę szansę od losu i napiłem się piwa lanego przez samego DiabelskiegoDoma.

Spęd bardzo udany, trochę piździawa jedynie i na zewnątrz w palarni jakiś skrawek światła by nie zaszkodził generalnie :P Znajomych od zajebania, znajomych znajomych jeszcze więcej, a i napatoczył się nam podczas rozmowy pan, który jak to swoją rolę określił "był od podpalania" i jak tylko kto wyjął papierosa to ten zaraz zapalniczkę pod nos podstawiał ;D

Wracając do koncertów to Ragehammer bdb, Stillborn jak pisałem przegapiłem (Butchery to w ogóle nam inne rzeczy w głowie wtedy były, ze szczególnym uwzględnieniem piwka na klubowym parkingu). Impaled Nazarene elegancko, nadarłem mordę dużo, napokazywałem faki Mice i nawet miałem wrażenie, że w to mu graj, generalnie zabawunia jak kozioł przykazał, bluźniercze okrzyki zewsząd, nie jakieś tam, tfu, oklaski. Bardzo satysfakcjonujący gig, black metal jak należy.

Szkoda głównie, że tak krótko nasz pobyt tam trwał, bo by się chciało więcej pogadać, co 5-10 metrów ktoś znajomy, przy barze zawsze ktoś znajomy, za barem też znajomy, przy szatni/merchu znajomi, z kibla wychodzą znajomi. Najśmieszniejsze, że w sumie chcieliśmy zostać na afterze, ale kumpel miał bilet na busa koło tej 1 i postanowiliśmy jechać razem, ale my najpierw na kebsa. A mu jakoś uber anulował i chuj nie dojechał na czas, no to pojechaliśmy bez niego :D 2h powrotu do Wawy o suchym pysku, bo nie było czasu na zakupy, w stolicy na zachodnim po-alkoholowa czkawka całą drogę uberkiem na piękną Pragę ;d

@DD nie zapoznałeś mnie z koleżankami!