No Reason To Live:
+ IMPALED NAZARENE +
+ Stillborn +
+ Ragehammer +
+ Butchery +
17.11.2018 - Łódź, Magnetofon
Komentarz chyba zbędny. Event na FB:
► Pokaż
Już się cieszyłem, że w spokoju można będzie muzyką się napawać a tu że żart niby. Jak rzyć.DiabelskiDom pisze: ↑6 lat temu Odpuszczam, muzycznie nudy, klub chujowy a towarzystwo meh.
► PokażNie no, to powyżej to żart
Zaznaczamy, że wejściówki można zakupić wyłącznie na http://klubmagnetofon.8merch.com/services/store
Cena biletu:
--- 65 zł (do końca maja)
--- 80 zł (od czerwca do końca października)
--- 90 zł (w listopadzie) - przez 8merch będzie można kupić bilety maksymalnie do 13.11, później jedynie w klubie (jeśli nie wyczerpie się cała pula)
Zaznaczamy, że po otrzymaniu potwierdzenia rezerwacji należy dokonać płatności w ciągu 3 dni roboczych. W razie braku płatności będziemy anulować rezerwację.
Bilety będą do odebrania na bramce w dniu koncertu za okazaniem elektronicznego potwierdzenia, ktory będziemy rozsyłać niezwłocznie po otrzymaniu płatności.
Pamiętajcie: liczba miejsc ograniczona!
Dalej żyję z oszczędności, a do końca tygodnia mam wiedzieć, czy będę zarabiał dużo pieniędzy. Jak tak, to jadę. Więc decyzja pewnie będzie w piątek.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Zdaję sobie z tego sprawę ;p Chociaż, akurat w moim przypadku, choćby i grali za 10 lat, to będzie mi wtedy do emeryta tak daleko, jak Tobie teraz
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć