Takie coś, może kto lubi któryś z zespołów?

Niemce nas napadły 1 wrzesnia a ty idziesz na nazistowski zespól
Bilety już zamówione.
No to na wszelki wypadek wrzucę do bagażnika jakiś wodomierz...
Kojarzę mniej więcej jak wyglądasz z konta na last.fm.Blind pisze: Młody, w miarę szuply, w koszulce Morbid Angel z cytatem z Chapel of Ghouls: "your god is dead"![]()
Spoko, góra z górą się nie zejdzie, ale człowiek z człowiekiem...
No ja czekałem na "Przyszły zdrajca..." czy tam "Pluję na twą marność..." i inne takie ale potem puknąłem się w czoło, bo sobie przypomniałem, że to było ponad 20 lat temu i dzisiaj to już zupełnie inny zespół.DiabelskiDom pisze: 7 lat temu Arkona również elegancko, ale wolałbym "Skrajną nienawiść..." zamiast tych wszystkich Lunarisów.
Koncert VADER/MARDUK przeniesiony z klubu Zaklęte Rewiry do A2!!!
Bardzo ważna informacja dotycząca koncertu Vader, Marduk we Wrocławiu!
Mamy powtórkę z Rzeszowa! Straż pożarna ma zamknąć klub Zaklęte Rewiry z powodu nie dostosowania budynku na potrzeby imprez masowych. Dostaliśmy informację o kolejnych kontrolach i o tym że ten koncert w tym klubie na pewno się nie odbędzie. Wszyscy wiemy jaki jest nieoficjalny powód…
Ale udało się! Dzięki determinacji i nieocenionej pomocy klubu A2, w trybie ekspresowym koncert przenosimy właśnie tam! Nightliner i sprzęt już są w drodze. O wszystkich informacjach dotyczących tego koncertu będziemy informowali Was na bieżąco. Na ten moment prosimy Was wszystkich o przekazywanie sobie informacji, że koncert został przeniesiony do klubu A2 (ul. Góralska 5, Wrocław).
Bilety będą dostępne na bramce!
Nie damy się tak łatwo!! \m/
W Toruniu koncert odbył się bez żadnych problemów, kontroli, odcinania wodomierzy czy innych akcji...Belzebóbr pisze: 7 lat temu Mówiłem co będzie za kurw pisowskich, i już nie tylko w Częstochowie czy jakimś Toruniu.