Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

Brussels, 6th to 9th March 2019

DiabelskiDom

Obrazek

Bruksela, Belgia
kluby Atelier 210 i Magasin 4
06-09.03.2019

Festiwal jako taki nie ma oficjalnej nazwy, dlatego nazywam go tak, jak stoi w wydarzeniu na FB. Od 6 do 9 marca 2019 roku Bruksela będzie świadkiem zajebistego wydarzenia muzycznego. Podczas tego iwentu będzie można zobaczyć występy m.in. Pesudogod, Urfaust, Darkspace, Volahn, Wolvennest, The Ruins of Beverast i Ritual Death. Plus jeszcze kilka mniej lub bardziej ciekawych rzeczy. Zakup tylko poprzez rezerwację mailową, maksymalnie 5 biletów na osobę (ponoć częsta praktyka organizatora, czyli Tysiąca Straconych Cywilizacji). Bilety trafiły do sprzedaży w piątek 16.11 a dzień później koło godziny 19 nastąpił SOLD OUT. Zakładam temat po to, żeby pochwalić się, że udało mi się załapać na zakup i będę mógł zobaczyć na żywo Darkspace i wiele innych zajebistości. A może jednak komuś z forum też się udało i wlejemy razem jakiś alkohol do ryja? ;)
Panzer Division Nightwish

Tagi:
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Spierdalaj pan! :(
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Pan Efilnikufesin
Tormentor

Pan Efilnikufesin

Swiatowiec jebany.
Chleba ze smalcem nie zapomnij zabrac.
;)
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Jeśli cykliczna impreza, to bdb, bo mam w Brukseli rodzinę. :D
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Awatar użytkownika
pp3088
Moderator globalny

pp3088

TITELITURY pisze: 6 lat temu Jeśli cykliczna impreza, to bdb, bo mam w Brukseli rodzinę. :D
Z pewnością kolorową rodzinę! A taki patriota wyklęty :P!
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself

Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay

"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

DiabelskiDom pisze: 6 lat temu Bilety trafiły do sprzedaży w piątek 16.11 a dzień później koło godziny 19 nastąpił SOLD OUT.
Też mi wynik. Sławomir zrobił w Opolu Sold Out w 15 min !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Pewnie wszystkich to zajebiście interesuje, ale przeloty i spanie już u mnie ogarnięte a urlop potwierdzony ;)
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Obrazek Taka oto rozpiska. W środę planuję zobaczyć Hekte Zaren, Goat Torment i MIsthyrming. W czwartek obowiązkowo Adaestuo, Wolvennest, The Ruins of Beverast i Saturnalia Temple. W piątek w zasadzie tylko Blue Hummingbird mnie interesuje no i w sobotę zagłada totalna, bo od Urfaust do końca wszystko jak leci. Dosłownie fest życia się zapowiada :)