Nic nie pomylił!
Co do bisów to ja tam bym był ostrożny z kierowaniem zarzutów w stronę zespołu, bo to nie Magnetofon tylko Hydrozagadka, ten klub na takie gigi się wynajmuje i o określonej godzinie trzeba wypierdalać

Z doświadczenia to zdarza się tam góra jeden kawałek na bis. Mi to jakoś nie przeszkadza, nie uważam, żeby Midnight to była kapela, co ma półtorej godziny grać, bo wystarczy z 50 minut spokojnie, jeśli się intensywnie tupie nóżką.
A co do brzmienia to nie wiem, dla mnie bardzo spoko, ale ja jestem jakiś psychofan Hydrozagadki. Chyba też już nieco wiem, gdzie spoko stać, a gdzie chujowo (bo brzmienie się tam niewątpliwie przy większym tłumie jakoś pierdoli chyba z powodu małej objętości klubu czy czegoś). Solóweczki mi się wydawały być dla przykładu lepiej grane niż te, co są koncertowe kawałki np. na drugim albumie na CD2

No ale nie ukrywam, że jakoś zupełnie trzeźwy nie byłem i może by mi się i koncert Dark Fury podobał
DiabelskiDom pisze: 6 lat temu
Popatrzyłem sobie z ciekawości na setlisty trasowe i wszędzie po 15-17 kawałków + intro/outro a u nas 12 i nara
Tak więc był przygotowany, tylko mieli pewnie wyjebane
U nas to nie było te 12 z setlist.fm na stówę, bo
Endless Slut nie było przedostatnim kawałkiem na 99%. Grali też
Woman of Flame jakoś jako 3-4 utwór. Czyli już co najmniej 14 tych kawałków się robi...
No Mercy for Mayhem chyba też było?
Podsumowując, z pewnością poniższa lista nie jest kompletna i proszę o zaprzestanie siania fermentu
setlist.fm pisze:1. Penetratal Ecstasy
2. Poison Trash
3. Evil Like a Knife
4. Degradation
5. Satanic Royalty
6. Rip This Hell
7. Lust Filth and Sleaze
8. Black Rock'n'Roll
9. All Hail Hell
10. You Can't Stop Steel
11. Endless Slut
12. Death Scream