Jak wiadomo, festyn odbędzie się ponownie, a gwiazdą jest Sabbat. Kto nie zna, to polecam przestudiować The Dwelling, żeby nie było przypału na miejscu. Do zobaczenia.
Event na FB:
Pewnie organizator i lider Sabbatów.yog pisze: Zanim kliknąłem "wezmę udział" było 2 zadeklarowanych, także pozdro![]()
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Ale to na mystyku jest Mercyful Fate. Ja mam parcie, żeby na coś jechać w tym roku, raczej Byczyna, ale może i jeden dzień mistyka.DiabelskiDom pisze: ↑5 lat temu To i Never Surrender to priorytety przyszłorocznego koncertowania na większą skalę a nie jakieś tam Mystice czy inne Metalmanie.
Ja żadnego, więc albo mamy lepszą miejscówkę, albo jednak lepiej chodzić do toia niż w krzakiTITELITURY pisze: ↑5 lat temu Ale generalnie muszę tam być, bo bawiłem się w tym roku przednio, a poza tym przywiozłem 3 kleszcze, w tym jednego w mosznie.
Wg. zespołu to "pierwszy koncert Sabbat w Europie Wschodniej"
No nie wiem.
Black Silesia Productions pisze:Pierwszego dnia festiwalu Exciter zagra oldschoolowy set z wyłączeniem utworów z pierwszej płyty; w drugi dzień - na nasze specjalne życzenie zaprezentują „Heavy Metal Maniac” w całości.
„Heavy Metal Maniac” jest uważana nie tylko za najważniejszą płytę w dyskografii zespołu, ale również za jedną z najbardziej wpływowych płyt w speed metalu; nie mogliśmy więc powstrzymać się od poproszenia zespołu o zaprezentowanie jej w całości.
Ku naszemu zdziwieniu zespół zgodził się.
Będzie to oczywiście pierwsza wizyta Exciter w Polsce.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć