Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog 3 lata temu

Tym razem zapowiedziano 80s-owy czarci speedzior z samego Sarajewa, Bombarder. Będzie to rzekomo ich pierwszy koncert poza Bałkanami w 34-letniej karierze.

Obrazek
Destroy their modern metal and bang your fucking head

Tagi:
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog 3 lata temu

Koledzy mi donoszą, że Michaś (nie nasz) wczoraj poinformował w radyju o odwołaniu czerwcowej Byczyny, co chyba nikogo specjalnie nie dziwi.

Wersja jutubowa:
► Pokaż
(Black Silesia Productions od 1:08:cośtam)

Miałem sam tego posłuchać spodziewając się takiego obrotu sprawy, ale nie miałem kiedy, gdyż kłóciłem się pół dnia z forumowiczami na shoutboxie broniąc praw i zasad stali.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot 3 lata temu

czy jest gdzieś zapis tej heroicznej batalii?
Allah jest wielki, ale B-52 też jest duży.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog 3 lata temu

Za rok Byczyna w ten sam weekend co Iron Maiden (ale nie w ten sam, co Mystic Fest), 11-12 czerwca. Zacnie.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog 3 lata temu

Fest oficjalnie przeniesiony na 11-12 czerwca 2021 roku. Póki co więcej info niż potwierdzenie Excitera wedle poniższego plakatu nie ma.

Obrazek
Edit: Więcej (wcale nie) info z ostatniej chwili:
Black Silesia Productions pisze:Niestety, my również polegliśmy.

Black Silesia Open Air 2021: Exciter [CAN] + more zostaje przeniesiony na 11 i 12 czerwca 2021.

Powody są chyba oczywiste. Aktualnie pracujemy nad line upem – wszystko wskazuje na to, że powinien być bardzo zbliżony do pierwotnie zakładanego.

Wiemy już na pewno, że Exciter, tak jak wcześniej zaplanowaliśmy, zagra dwa koncerty. W piątek zagra klasyczny oldschoolowy set z wyłączeniem kawałków z pierwszej płyty; w sobotę natomiast - „Heavy Metal Maniac” w całości + bisy (jeśli oczywiście ich do tego przekonacie 😎).

Dodamy, że dopisek „Europe Exclusive” nie pojawił się na plakacie przypadkiem. Black Silesia Open Air 2021: Exciter [CAN] + more będzie jedynym miejscem w Europie, gdzie płyta zostanie wykonana na żywo w całości.

W kwestii biletów – oczywiście można je zwracać. Natomiast nie ukrywamy, że będziemy niezmiernie wdzięczni każdemu, kto tego nie uczyni. Tak samo wdzięczni będziemy tym, którzy jeszcze go nie posiadając – kupią bilet w najbliższym czasie.

Jeśli jednak zdecydujecie się go zwrócić - dokładne informacje jak to uczynić znajdziecie w opisie wydarzenia.

Następne zespoły będziemy potwierdzać stopniowo; a póki co - relaksujcie się póki możecie, bo w Byczynie relaksu nie będzie, to Wam gwarantujemy 😎

Wróć do „Koncerty”