Seryjnie. Szukasz kimy w centrum Gdańska, mogę pomóc....
Dodam że wciąż szukam lepszego lokum / możliwości
Ja będę na pewno, ogarniaj lokum, ogarniaj.
Tym lepiej, bo ekipy Steera nie udało mi się jeszcze zobaczyć (a nowa płyta z każdym odsłuchem coraz bardziej mi się podoba). Nadal nie mówię czy będę.
to będą zabierali telefony na bramce, czy nie?12. Na terenie, na którym odbywa się Wydarzenie zabrania się:
b) wnoszenia i posiadania sprzętu nagrywającego audio i video oraz sprzętu fotograficznego, a także wykonywania fotografii, nagrywania dźwięku i filmowania,
Skąd to wiesz? To profesjonalna firma, myślę że nie nie klecą regulaminu tak dużego festu metodą ctrl+c ctrl+v, zostawiając bezmyślnie jakiś wiekowy wpis wykluczający wnoszenie na imprezę smatrfonów. Wiele z tych sprzętów radzi sobie nawet lepiej i nagrywa w lepszej jakości niż byle jaka samodzielna kamerka, ba, nawet całe profesjonalne filmy kinowe na smartfonach powstają, vide Tangerine z 2015. Myślę, że organizatorzy też są tego świadomi, inaczej mogli doprecyzować tę kwestię. A nie później płacz, bo nikt regulaminu nie czyta, a tu telefony zabierajo! No ale 'przecież jest zapis, zgodziliście się na to'
Gdziekolwiek blisko i gdzie jeszcze wolne miejsceGdzie polecacie nocleg?
Propozycja zacna, ja muszę jednak mieć coś na 100%.
No i zepsułeś.