Właśnie kupiłem bilet do Hydrozagadki i kolegów szukam. Wybiera się kto? Eventy:
► Pokaż
Tak jest, było Hovering Lifeless.DiabelskiDom pisze: 3 lata temu (o ile pamiętam, to na koniec zagrali wał z debiutanckiej EPki, co mnie bardzo ucieszyło).
Publika bez życia, bo upał w tym klubie niemiłosierny, jak ja zwykle nie mogę sobie odpuścić koncertu bez hehe przepychanek pod sceną, to tego dnia stwierdziłem, że odpuszczam i sobie posłucham. Szczególnie, że i samo Blood Incantation zagrało bardziej koncert, przy którym można było odpłynąć, jak zresztą napisał @DiabelskiDomyog pisze: 3 lata temu pewnie przez hipsterską publikę co zamiast drzeć ryja blood incantation albo biła brawo, albo krzyczała napierdalać albo jebać pis. No kurwa brawo dla was, na pewno zespół rozumie.
Na scenie przeważnie jest dużo cieplej niż na sali.yog pisze: 3 lata temu Pewnie przez tę tropikalną atmosferę i kapela 110% z siebie nie dała, bo tam grubo powyżej 40 stopni było i trudno było jakoś przesadnie szaleć.
Skoro metal to muzyka o przesadzonej estetyce, to i sama przesada jest z definicji metalowa, a mocna przesada mocno metalowa. Z faktami nie wygrasz.kurz pisze:Mocna przesada z krytyką, jeden pacan nie robi różnicy.