Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Moje typy odpadły, ale na szczęście, bo na pewno były chujowe.
Tak p. Brzask uważa, a ja wiem, że ma on rację.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Cieszę się że masz nowy autorytet:) do usług!
A tak na poważniej.. to nakręciłeś mnie najbardziej tą obroną klocka BalSagoth.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

W najśmielszych marzeniach nie miałem ambicji ciebie nakręcać, jakkolwiek to dwuznacznie brzmi. Ale na pewno teraz mam świadomość miałkości, zatem wiesz: znam swe miejsce. To dobrze, gdy ktoś o tak wysublimowanym guście wskaże błędną drogę ignorantom.
Niemal jak pasterz. Jak ojciec święty. Jak... Bóg?

Wsparty nieuzasadnionym optymizmem wspomnę tylko, że cholernie czekam na godzinową rozpiskę, by wyzbyć się nadziei, ile ostatecznie kapel zobaczę... Bo o ile salę B90, za filarami pewnie, jeszcze zdzierżę, to tej kloaki, gdzie rok temu obejrzałem - bo z wysłuchaniem to byłoby na wyrost stwierdzenie, Akhlys, drugi raz nie zamierzam odwiedzać... Atmosfera jak w Delcie Mekongu, słuchalność jak w walcowni...
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
Odin Quincannon
Master Of Puppets

Odin Quincannon

Jeśli ktoś się wybiera na Mystic, to zachęcam do zwrócenia uwagi na Blood Command. To jest bardzo elegancki band. Z wyjściową stylóweczką. Sportową.
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Odin Quincannon pisze: 10 mies. temu Jeśli ktoś się wybiera na Mystic, to zachęcam do zwrócenia uwagi na Blood Command. To jest bardzo elegancki band. Z wyjściową stylóweczką. Sportową.
Bardzo dobre , fajna panna ma wokalu . Polecam także z płyt . Co do festu obecny na całości .
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Na całości będziesz @HUMAN ? No to jest zajebista wiadomość. ;-)
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Tak tak jak już to całość dawno na dłużej w Trójmieście nie byłem . więc jest doskonała okazja .
Awatar użytkownika
Sierra
Master Of Reality

Sierra

Firma mojego Dorotka zalatwiła nam pobyt za darmo na cały festiwal. Awesome
cokolwiek, gdziekolwiek, kiedykolwiek
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

No i pięknie, czyli się widzimy. ;-)
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Zsamath nie chwalmy dnia przed zachodem :D :D :D a w Temacie Terror w piatek 2 Progi
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Ja się po prostu pozytywnie nastawiam.

Coś im te pakiety VIP słabo schodzą, ale mówiąc szczerze- to straszna bieda za taką kasę.
Awatar użytkownika
Sierra
Master Of Reality

Sierra

Właśnie się dowiedziałam, że mogę mieć darmowe spanie na czas Mystic, firma Dorotka mi to zaproponowała. Teraz zbieram kasę i najprawdopodobniej się wybiorę.
cokolwiek, gdziekolwiek, kiedykolwiek
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Wczoraj wrzucili godzinowe rozpiski.
Chujowo, bo będę miał kilka dylematów i w efekcie raczej Suffocation czy Crowbar kurwa nie zobaczę...
Albo ciąg bez przerwy, jakbym miał znów 20 lat i kondycję ówczesną...
Mocne rozczarowanie.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Mocne rozczarowanie, że już nie masz 20 lat? ;)
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Pewnie!
Kurwa, chciałbym mieć tę kondychę. ;-)
A na poważnie...
Wkurwił mnie Mystic tymi chwaleniami ile to kapel, a potem takie zbieżne kapele są kurwa wykluczone, tyle tam jest nowoczesnego gówna, idealnie by się dało to rozegrać sensowniej...
Awatar użytkownika
mork
Tormentor

mork

Tak popadło, że jednak kupiłem bilet na piątek. Ostrzyłem zęby na Brutal Assault ale wieść o odwołanych występach My Dying Bride podcięła mi skrzydła (a może po prostu szukałem wymówki). Ale ZA ROK TO JUŻ JADĘ!
Wracając do Mystic to na cały fest faktycznie za dużo modern ale piątek jak tak patrzę zapowiada się naprawdę konkret. Tak konkret, że nie wiem czy będzie czas piwa się napić bo kilometry między scenami będę robił. Moje typy które planuję zobaczyć:
- Insomnium
- Crowbar (tutaj raczej na 20min wskoczę bo będę musiał pędzić na Vltimas)
- Vltimas
* tutaj będzie trochę czasu na piwo i może z braku laku jeszcze na Leprous się przejdę
- Paradise Lost
- Accept
- Terrorizer (tutaj raczej na krótko bo zazębia mi się z Accept)
- Megadeth
- Wayfarer (super wypadli przed Enslaved w tym roku, obczaiłbym cały 45 set ale raczej skończy się na 20min bo trzeba będzie biec na Furię)
- Furia

Jakby jeszcze w tym dniu był Satyricon to byłaby bajka ale niestety....życie to nie bajka.
It is time after miracles
and I am its prophet
I have not come to cure
but to bear witness decease
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Kto będzie Panowie , obecny może jak zapowiadałem na całości Festu , rzeczywiście piątek dobrze się prezentuje szkoda , że się niektóre kapele tak zazębiają iż trzeba będzie wybierać .
Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

Nathas

Ja nie będę, ale tym co się wybierają życzę udanej imprezy :)

Coś tam się troszkę skład posypał - Twin Temple, Ithaca i Dödsrit odwołały swoje przybycie.
W zamian zagrają Witch Fever, Pest Control i Loathfinder.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Jadę, 4 dni. Zatem jakby co pisać na messenger, telefon.
Kto nie ma- pisać do wtorku na forum na PW. Do zobaczenia!!!
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666

Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Owszem, bardzo sympatyczne. Mam fotkę z tej piwnicy, z kilkoma osobami od tych zine"ów korespondowałem. Zapomniał człowiek, tyle lat... Zresztą Petera spotkałem, jak przyjechał, czekał na wprowadzenie na teren festu, a ja akurat wracałem, by coś odłożyć do szafki. To jest mega normalny facet. Zawsze. Łaził małą ekipą potem i ciągle ktoś tam podłaził. Zero zniechęcenia, zawsze miłe słowo. Podobnie jak Demon z Frontside czy masa innych ludzi z "branży".
Blackwarp

Blackwarp

Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Pojawił się film podsumowujący tegoroczną edycję. Trwa 9 minut, ale pierwsza połowa to kompilacja ujęć z samej imprezy, a druga to lista osób zaangażowanych w jej organizację wraz ze zdjęciami zza kulis.

I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Trzeba im przyznać, że potrafią to wszystko sympatycznie podsumować, pokazać. Na spokojnie sobie spojrzę. ;-)