Awatar użytkownika
yog
Tormentor

Imprecation / Baxaxaxa 14.05.2025 Katowice, Piąty dom

yog

Obrazek

Sejtan 🍷

Organizuje Black Silesia, co zresztą widać na plakacie.

FB:
► Pokaż
Destroy their modern metal and bang your fucking head

Tagi:
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

O, mam nadzieję, że w końcu tę Baxę zobaczę, zamiast nie móc jechać albo się bić pod klubem xD
Panzer Division Nightwish
HUMAN
Tormentor

HUMAN

50/50 obecny
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Było Bielsko, teraz Katowice, czyli zmierzają na północ. Za jakieś dwa, trzy lata dotrą do Wrocławia lub Warszawy, a wtedy będę mógł jechać bez spędzania 10 godzin w pociągu.

Imprecation już widziałem. Szału nie ma.
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
kataton88
Tormentor

kataton88

Z taką tendencją, to jak w pysk strzelił celują w Częstochowę :D
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Bilet zakupiony. Ogarnąłem sobie wolne kosztem jednego weekendu, ale chuj. METAL!

Kto z forumowiczów się stawia?

<las rąk>
Awatar użytkownika
Metalized
Tormentor

Metalized

Biletaxaxa noclegaxaxa pociągation- ogarniete. Wjeżdżaxaxaxam
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

No, chociaż jeden na poziomie się zgłosił!
Zealot

Zealot

Ja będę
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Jaki jazzowy klubik :D nic, tylko usiąść z kawką albo czerwonym winkiem i słuchać SIESTY Kydryńskiego. Wczoraj jednak napierdalał tam METAL na pełnej.

Obydwie kapele totalnie zajebiście. W końcu udało mi się obejrzeć Baxaxaxaxaxaxaxaxę, bo ani się z nikim nie napierdalałem pod klubem, ani nie leżałem na chodniku bucząc do ludzi. I to był właśnie taki stary, doomujący black metal ze wszechobecnym klawiszem, o jaki słuchałem Cradle of Filth. Secik przekrojowy, bo reprezentacja i demek i obydwu pełniaków była obecna. Nie wiem czy było możliwe nie ruszać czaszką podczas całości tego setu, ale wyżej podpisany spełniał tę prawidłowość. Przepiękne misterium.

Imprykejszon również totalnie. Ich najbardziej lubię w tych okrutnych, death/doomowych walcach (składak demosów #napółce #fp #jsn), ale bestialski, satanistyczny śmierć metal z późniejszych to również miód na uszy, czego dowodem nowa, również zakupiona, EPeczka. Godzina pełnego pasji wygrzewu, radość z grania i sprzężenie zwrotne maniactwa między zespołem a publiką. Było tak dobrze, że zespół poprawił po wszystkim wyproszonym bisem, chociaż chwilę się naradzali, co jeszcze zagrać, bo nie przewidywali, najwyraźniej, dłuższego setu. Do tego widać, że bardzo sympatyczne chłopaki. Na merchu garowy uśmiechnięty, żartujący, po secie pierdolenie z ludźmi i pozowanie do fotek.

Wspierajcie scenę i uczęszczajcie na takie gigi, bo jest to kurewsko wartościowy kawałek żelaza. Kilometry dla metalu oczywiście doliczone do rejestru a Wesoła Kijanka, ciasna jak pizda Maryi, do tego ze spaloną przednią żarówką drogową (oczywiście dzisiaj już wymienioną) rozbrzmiewała wspaniałą, jak zawsze, setlistą trasową przygotowaną przez Dudusia.

Hail Santa!