Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

Death Is Not The End (Chapter 2) 22.11.2025 Gdańsk, Drizzly Grizzly

DiabelskiDom

Obrazek
Behind The Mountain zaprasza na drugą odsłonę tej świetnej imprezy. Tym razem nie we Wrocławiu, a w Gdańsku, dnia 22 listopada bieżącego roku.

Póki co, ogłoszono cztery kapele z ośmiu, mianowicie:

Diskord
Malformed
Impurity
Leucotome

Dla mnie Diskord to główny punkt występu, pewnie zagrają jako ostatni, zatem nie będzie można się pod koniec kimnąć jak na Snet w marcu :D

Bilet i kimanie oczywiście już zanabyte. Ekipa wbija już w piątek wieczorem na gry i zabawy. Ktoś z forum, poza Hajaszem się wybiera, czy wolicie kisić ogóra na shoutboxie???
Panzer Division Nightwish

Tagi:
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Dochodzi szwedzki Repuked czyli taka trzecia liga granka w dodatku na wesoło hohoho hihihi. W zestawieniu z czterema wcześniejszymi to niczym piękni młodzi na detowym wyziewie. No szkoda tego miejsca. Bardzo szkoda. Miało być grubo i gęsto a zanosi się na imprezę u Bożenki.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Skład imprezy zamknięty. Species, Azatoth i Corpsessed wypełniają wolne sloty. @Hajasz, jeszcze jeden bdb ziomek z Łodzi dołącza do nas więc za nocleg wyjdzie jeszcze taniej :)
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Corpsessed ? Meh. Widziałem w 2015 roku w Londynie i największą wartością tego zespolu bylo, że basista miał na sobie bezrękawnik Varathron.
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Oficjalny plakacik. Obrazek

PS. Corpsessed jednak nie zagra, zamiast nich zobaczymy Proscription.

Osobiście najbardziej przebieram nóżkami na Diskord i Species, ale też na Azatoth i Leucotome.
Ascetic

Ascetic

Zdania podzielone, Repuked, Impurity czy Proscription. W tym, że gig wyborny to raczej zgodność jest.
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Dla mnie najlepsze były Diskord i Species. Miałem banię na takie odjazdy i spełniło to moje oczekiwania. Na drugim miejscu Malformed, Leucotome i Proscription. Azatoth spoko, gdyby nie brzmieli jakby im ktoś koc położył na wzmacniaczu.

Ogólnie klasa wyjazd, towarzystwo, noclegownia, zabawunia i organizacja. Tomek Z. jak zawsze stanął na wysokości zadania.

Kolejna edycja już w maju, tym razem dwudniowa.