Niestety z powodu nagłej przypadłości chorobowej nie mogłem wyjść nawet poza próg domu, a miałem nawet ustawioną podwóźkę na miejsce - odwiedzę go przy najbliższej okazji.
Tak dzisiaj naparzam ten materiał od SELFMADEGOD i kurka wodna to NAJLEPSZY, NAJZNAKOMITSZY, NAJZACNIEJSZY materiał z DEAD INFECTION... Kurwa jakie to szczęście, że to ponownie wyszło na jednym CD...
Vexatus4 lata temu
Tormentor
Molotow 666 pisze: ↑4 lata temu
Tak dzisiaj naparzam ten materiał od SELFMADEGOD i kurka wodna to NAJLEPSZY, NAJZNAKOMITSZY, NAJZACNIEJSZY materiał z DEAD INFECTION...
Właśnie słucham... No nie jestem tak do końca przekonany, że to absolutnie NAJ materiały Dead Infection, co nie zmienia faktu, że są świetne i słucha się tego doskonale.
Vexatus3 lata temu
Tormentor
A Chapter Of Accidents wkrótce ponownie dostępna na CD.
W wersji Mad Lion Records, album został wzbogacony o koncertowe nagrania pochodzące z wyprawy Dead Infection do niemieckiego miasta Herten we wrześniu 1996 roku.
Korozja mózgu to płyta bardzo dla mnie ważna. W czasach 3 gimbazjum katowałem ją naprawdę często i gęsto. Znam jeszcze jedynkę i bardzo ją sobie cenie, więcej na niej death metalu niż na tej wspomnianej wcześniej. Cyjana szkoda bardzo... Rest in syf.