Czekam z niecierpliwością na debiutancki album. Oprawa graficzna epki także do mnie mocno przemawia, bo jest las, jest szatan, jest folklor... i są sowy (Twin Peaks ktokolwiek?).Release your swords lord Lucifer, you are the wings to take us there
In bestial ritual of bloodshed we ruin heavens temple
Wyprzedała to się chyba wersja limitowana setka w czerwonym plastiku z naszywką, czy coś w tym styludeathwhore pisze: ↑6 lat temu To się nie wyprzedało? Ostatnio jak się zastanawiałem czy nie wziąć przypadkiem, to chyba sold out widziałem.
No pewnie, że nie na miejscu. Tutaj mamy arogancki, dymiący crust-punk z elementami BM, a Truchło to rozrywkowa nuta bez zobowiązań, chociaż też miesza punka z blackiem. Ale to trochę tak jakby powiedzieć, że Limbonic Art i Kataxu są do siebie podobne, bo i jedno i drugie to symfoniczny black metal
Takiego grania nie da się nie lubić!Jakub pisze: Bardzo lubię tę kapelę, jak i w ogóle granie w tym stylu
No i tu pojawia się problem bo wychowywałem się w czasach kiedy muzyka punkowa miała swoje lata świetności, zaliczyłem za gówniarza Jarocin a taki OWG na wspomnianym festiwalu zostałby wypierdolony ze sceny. Ani to punk ani metal. Zgoda z portowym kolegą, że granie takie co mi koło chuja lata. Przy tym nawet bezdomni nie znaleźliby odrobiny rozrywki.
Piszesz o Jarocinie z 1985 roku a Republika zagrała tam już w 1982 roku i jakoś wtedy nikomu nic nie przeszkadzało zapewne z powodu tego, że gwiazdy nie dojechały na festiwal a sama Republika w tym okresie nagrała swoje najważniejsze piosenki.
Ona raczej nie ma za dobrych relacji z nikim. Zwłaszcza z siostrami.Hajasz pisze: ↑2 lata temu Specjalnie nie dopisałem do końca treści kończąc to zapytaniem bo wiedziałem, że właśnie ty wjedziesz. Już cię uspokajam Karolku, że ja dobrze wiem, że Grzechu był producentem jej debiutanckiej płyty ale nie wiem czy ty wiesz, że ich wspólne relacje nazwijmy je muzyczne bardzo mocno się pogorszyły na przełomie wieków. Mówiło się nawet o konflikcie. Stąd potem było trochę jazdy z tym jej zdjęciem nad grobem Ciechowskiego.
Babka raczej nie ma szczęścia do "takich" zdjęć bo również oberwało jej się za słynną sesję zdjęciową nad grobem własnego ojca.