Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor
Lokalizacja: Światowa stolica beztalencia, bagiennej gorączki i nędzy duchowej. Naczelny dzban Rzeczpospolitej.

Milking the Goatmachine

Vexatus 3 lata temu

Obrazek
Milking the Goatmachine to berliński potworek, który śmieszy i straszy już od ponad 10 lat. Koziołki dorobiły się w tym czasie już 8 dużych płyt i zapewne nagrają ich jeszcze przynajmniej kilka. Nie do końca wiem o co im chodzi z tymi kozłami, ale właściwie mnie to nie interesuje - najważniejsze, że muzyka jest całkiem spoko. :)

Obrazek
Skład:
Goatfreed Udder - Guitars, Bass Carnal Ghoul, Demonbreed, Skinned Alive, ex-E 605, ex-Lay Down Rotten
Goatleeb Udder - Vocals, Drums Demonbreed, Skinned Alive, Carnal Ghoul (live), ex-Bloodsky, ex-Miseo, ex-Reincarnated, ex-Sarx
▼ Byli muzycy
Johannes Pitz - Bass (2009-2010) Carnal Ghoul, Demonbreed, ex-Bastardo, ex-Lay Down Rotten, ex-Valpurgisnight
▼ Muzycy koncertowi
Steve Shedaway - Bass
Lazarus Hoove - Guitars (2009-present) Glanville, The Earwix, ex-Nailedd

Joe Anus Hornlicker - Bass
Tony Goatana - Guitars (2008-2012) ex-Conscious Insanity, CxAxP, N.W.B, Slaughter of the Apes, ex-Cold Distance, ex-Clit Kicker's, ex-Disgusting, ex-Gorehound, ex-Septic Pussys
Dyskografia:
2009 - Back from the Goats... A GoatEborg Fairy Tale
2010 - Seven... A Dinner for One
2011 - Clockwork Udder
2013 - Stallzeit
2014 - Greatest Hits - Covered in Milk
2015 - Goatgrind
2017 - Milking in Blasphemy
2019 - From Slum to Slam - The Udder Story

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Mi ... 3540293347
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog 3 lata temu

Ja to bym zespoły z takimi nazwami jak Milking the Goatmachine czy Job for a Cowboy publicznie piętnował, tydzień przykucia do miejskiego pręgierza o chlebie i wodzie byłby myślę odpowiednią karą.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
pit
Tormentor

pit 3 lata temu

To te słynne niemieckie poczucie humoru.

Wróć do „Grindcore / Hardcore / Punk”