Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Lost

Hajasz 3 lata temu

Obrazek
Wykurwisty projekt wokalistki Agnes z łódzkiej Homomilitia (gimby pewnie nie znają). Crust punk z mocnym wokalem Agnieszki i niemalże doomującymi partiami. Dorobek niewielki ale warto znać bo takiego grania praktycznie już nie ma.

Dyskografia:
2001 - Thoughtless [7" EP]
2003 - Fear-Strach

Discogs: https://www.discogs.com/artist/345166-Lost-4
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian 3 lata temu

Homomilitia to byłmocny gej punk. Za małolata było słuchane. O ile sama muza robiła swoje, to warstwa ideologiczna już nie bardzo.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
NuclearWar666

NuclearWar666 2 lata temu

Bez kitu nie spodziewałbym się że trawi tu album który kiedyś sam wystawiłem na youtube....
Przy okazji niedawno Homomilitia - wydała Unreleased Session na CD pod nazwą Homomilitia - Homomilitia.... Pamiętam jak usłyszałem to pierwszy raz.... Słyszałem wtedy Disrupta, ENT, Doom itp.... Ale to urywało dupę totalnie (Unreleased Session).... Tak ciężkiego punka wtedy nigdy nie słyszałem. Do dziś to skurwysyństwo robi wrażenie.... Mało który Crust Punk brzmi aż tak ciężko i metalicznie. Jasne jest multum Stenchcorowych kapel grających Crust/Death Metal które brzmią podobnie, ale i tak szacun....

Wróć do „Grindcore / Hardcore / Punk”