Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Escuela Grind

Hajasz 7 mies. temu

Obrazek Obrazek Powstańcie wszawe kurwy. Oto dźwięk spadających płyt z waszych eleganckich półeczek bo na pełnej piździe (dosłownie) wjeżdża amerykański hord a jego imię to grindcore Escuela Grind. Są tacy, to nie żart dla których jesteś wart dwie weroniki, które drapią siateczki mikrofonów ale tu są też dwie... foczki nawet miłe dla oka a jedna drze mordę a druga targa grubego. Grają ostry miksior powerviolence i grindcore w stylu starego Nasum i Napalm Death. Wjeżdżają swoistym czteropakiem czyli Ep'kami w ilości czterech sztuk, na których grają swoje ulubione style. Do tej pory wyszły dwie czyli odpowiednio PPOOWWEERRVVIIOOLLEENNCCEE i GGRRIINNDDCCOORREE. Na stanie są też dwie duże płyty, na których jeńców się nie bierze. Tak więc jeśli masz ochotę zebrać sowitego szlaga na japę od płci pięknej to tu masz próbkę a zapewniam, że będzie bolało.

GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
pit
Tormentor

pit 7 mies. temu

Słuchałem nówki. Bardzo dobry stuff.
Awatar użytkownika
pp3088
Moderator globalny

pp3088 7 mies. temu

Hajasz pisze:
7 mies. temu
Są tacy, to nie żart dla których jesteś wart dwie weroniki, które drapią siateczki mikrofonów ale tu są też dwie... foczki nawet miłe dla oka a jedna drze mordę a druga targa grubego.
Lepiej dożywione te foczki to i mocniej grają. Bardzo przyjemny mix powerviolence i grindcore. Póki co sprawdziłem tylko Indoctrination i byl to niewątpliwie dobry materiał. Okladka ostatniego pełniaka bardzo ładna, trzeba będzie sprawdzić! No i nazwy epeczek, aż się człowiek uśmiechnął Bllleeeeaaauuurrrrgghhh! sie przypomina :D
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself

Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay

"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"
Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

CzłowiekMłot 5 mies. temu

Znalazłem przypadkiem i weszło pięknie. Mieszają się tu trzy style w różnych proporcjach, zależy od płyty czy epki. Ostatni materiał zdaje się najlepszy, choć na żadnym nudy nie odnotowałem. Brak nudy i wpierdol znany jako Escuela Grind ma zagrać jako kolejny z supportów ND:

Obrazek
Non Stop Kolor!

Szczęść Boże.

Wróć do „Grindcore / Hardcore / Punk”