Siemano wszystkim

Trafiłem tutaj całkiem przez przypadek szperając w necie, dużo tematów poczytałem jako gość ale w końcu nadeszła pora żeby założyć konto i się oficjalnie przywitać.
Jestem z Dęblina, wiek 32 lata, z muzą związany od dzieciaka.
Ukończyłem szkole muzyczną I stopnia na pianinie oraz perkusji.
Za małolata grałem w kilku zespołach metalowych ale jak widać na głębokie wody nie udało się wypłynąć chodź trochę koncertów udało się zagrać i materiał zarejestrować. Później ukończona szkoła realizacji dźwięku i 2 lata doświadczenia jako technik sceniczny na estradzie. W domu pokój z małym studiem nagrań wraz z wygodną kanapą do słuchania muzyki z płyt bo trochę ich w domu mam głównie szeroko pojęty metal/rock ale i kilka innych gatunków też się znajdzie. Gatunki w których siedzę to głównie death, thrash, heavy ostatnio nawet wkręcam się pomału w black ale i dobrym rockiem nie pogardzę. Z black metalem z początku mi tylko trochę nie było po drodze natomiast ostatnio spodobała mi się „Mgła” ale zbyt długo słuchać jej nie mogę po mnie muli i zasypiam

bardziej siadła mi Varmia, Horda i ostatnio podesłana kapela przez koleżkę „Au-Dessus.
Nie mam zamkniętej głowy na inne gatunki muzyki, czasem i slipknota oraz korna posłucham także tak nu metal też zdąży się posłuchać
Myślę że miło będzie tu na forum wdawać się w ciekawe dyskusje

Pozdrawiam