Awatar użytkownika
mork
Tormentor

Re: Wielkie joł!

mork tydzień temu

Cześć @zalo, witamy na pokładzie. Chyba jako jedyny na forum masz znajomość muzyczną podpartą dyplomem, więc mam nadzieję, że nie raz i nie dwa zrobisz z tego użytek w trakcie zażartych dyskusji ;)
A do black metalu nie ma się co przekonywać. To jak patologiczna, konkubencka miłość: trwasz przy tym bo liczysz, że się zmieni ale w głębi serca wcale tego nie chcesz.
It is time after miracles
and I am its prophet
I have not come to cure
but to bear witness decease
deathwhore
Tormentor

deathwhore tydzień temu

Przecież 32 to dalej małolat.
Nebiros pisze:
3 lata temu
A w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Awatar użytkownika
zalo

zalo tydzień temu

deathwhore pisze:
tydzień temu
Przecież 32 to dalej małolat.
No małolat małolat ale już od najmłodszych lat starszy braciak jak i sąsiad katowali mnie Slayerem, Katem,Vaderem, Morbidami itp. także miałem dostęp do kaset, winyli później płyt cd więc do dnia dzisiejszego nadrobiłem sporo zaległości w tych gatunkach i jako tako wiedzę mam 😃 ale do dzisiaj żałuje że nie urodziłem się z 15 lat wcześniej żeby w tym wszystkim uczestniczyć w latach 90 tych 😃
kataton88
Master Of Reality

kataton88 tydzień temu

Daj spokój. Lata 80. to najchujowszy czas urodzeń w Polsce postpiastowskiej, ekstrahując lata 20. międzywojnia, choć wtedy można było nie tylko zginąć bohatersko z brechą w łapie, ale zostać np. papieżem. Żałuj, że nie urodziłeś się 20 lat później ze smartfonem w łapie.

Wróć do „Hails!”