No elo, trafiłam tutaj po wpisanu w wyszukiwarkę "metal forum". xD
Może krótko : mam sporo wolnego, mało zobowiązań i chciałabym poznać trochę nowych osób z różnych miejsc Polski. Mogę też zawrzeć znajomości korespondencyjne, bo zawsze chciałam mieć takich znajomych z neta, ale no jeszcze nie mam.
Nie posiadam doświadczenia w poznawaniu osób online, zawsze jakoś tak wychodziło, że miałam jakieś grono znajomych obok. Chcę to zmienić, szukam nowych doznań, nowych emocji, coś tam.
Jestem heteroseksualną białą kobietą, bardziej niż mniej lewakiem, lubię zwierzątka, krafty, herbatkę i jeść kurczaka. Mam już pewien staż na studiach, ale nie ukończyłam jeszcze żadnych, za to dobrze się bawię(czasem). W piątki wieczorem zaczytuję się w różnych książkach (ostatnio czytałam "Człowiek Nietoperz" Jo Nesbø) lub w artykułach na SciHub, ćwiczę robienie kreski eyelinerem, albo idę na koncert czy pobujać się w jakieś klimatyczne miejsce. W soboty preferuje spacerki, a niedzielę poświęcam zazwyczaj nauce na studia. Ogólnie to kocham spacerować, szczególnie po lesie, ale pójdę raczej wszędzie.
Muzycznie u mnie króluje stoner, grunge, trip hop, klasyczny heavy metal i wiele innych. Nie mam ścisłego gustu, czasem sobie nawet posłucham Beyonce.
Mam kupione bilety na Machine Head w b90.
W ten weekend będę w Gdańsku, w następny w piątek/sobota w Poznaniu, a sobota/niedziela w Bydgoszczy (kolejne tygodnie jeszcze nie są zaplanowane). Chętnie się z kimś spotkam/napiję/potańczę/cokolwiek.
Do zobaczenia/usłyszenia.