No małolat małolat ale już od najmłodszych lat starszy braciak jak i sąsiad katowali mnie Slayerem, Katem,Vaderem, Morbidami itp. także miałem dostęp do kaset, winyli później płyt cd więc do dnia dzisiejszego nadrobiłem sporo zaległości w tych gatunkach i jako tako wiedzę mam ale do dzisiaj żałuje że nie urodziłem się z 15 lat wcześniej żeby w tym wszystkim uczestniczyć w latach 90 tych
Socjale są ok, ale do pochwalenia się gdzie się było, podbicia sobie ego lajkami czy dyskusji z Grażynami o artykułach z fikcyjnymi historiami, które redaktorzy wymyślają na poczekaniu. Fora mają to do siebie, że wszystko jest ładnie pogrupowane, każdy może sobie swoje alter ego wykreować i generalnie dyskusje nie znikają w zalewie nowych postów. Witaj i baw się dobrze.Odin Quincannon pisze: ↑10 mies. temufora wydają mi się naturalniejszym miejscem dla mnie niż sociale.
@VORTIGAUNT, kolejny stary dziad. Fajnie. xDJa 38.
@Blind, dzięki.Witaj i baw się dobrze.
Mireczku usuń konto Trafiłeś w dobre miejsce. Pomyślnych, północnych wiatrów.Odin Quincannon pisze: ↑10 mies. temuRocznikowo, niepokojąco bliżej już mi do czterdziestki, niż trzydziestki.
Lata temu obraziłem się na metal, a przynajmniej nowości. Jednak przez pandemię musiałem wypełnić sobie sporo. Zacząłem od kolekcjonowania klasyków, których dawno się pozbyłem i jakoś tak wyszło, że znów się wkręciłem. Jako, że noszę brzmienie dzidowca i wykopka, to fora wydają mi się naturalniejszym miejscem dla mnie niż sociale.
Stoner jak tani bełt - raz spróbować warto ale na dłużej to szkoda zdrowia.VORTIGAUNT pisze: ↑10 mies. temuTo ile masz? Ja 38.
Witam wszystkich. Jestem koneserem rzeczy brzmiących na modłę black/thrash pierwszej fali. Norweskie granie mnie nie chwyta. Do tego jeszcze Death i klasyczny thrash.
Nie znoszę Grindkora i Dooma.
Stonera nienawidzę, przy czym to nawet nie jest metal, więc w sumie wszystko jedno.
Witam wszystkich i przepraszam za chaotyczny "wstępniak".
Piękny wiek, sam fascynację ekstremalnym metalem zaczynałem właśnie w wieku 16 lat. Witamy, rozgość się i jak to mówią teraz młodzi? Have fun!theprodigy133 pisze: ↑10 mies. temuCześć, z metalem pierwszą styczność miałem stosunkowo niedawno, bo przeszło niecałe dwa lata. Niedawno skończyłem osiemnaście wiosen. Na forum trafiłem kompletnie przypadkowo, szukając informacji o jednym polskim zespole (chyba to była furia???) i jakoś wypozycjonowało wysoko tą stronę w googlu a do forum przykuło moją uwagę dosyć ciekawe dywagacje na temat różnych zespołów muzycznych, więc i ja postanowiłem dołożyć swoje trzy grosze. Prywatnie pasjonat siłowni oraz basu.
Ave
Dziękuję za miłe słowa. Jeśli chodzi o moje prace to na moim profilu jest link do mojego konta na twitterze, ale tam zamieszczam niewiele z tego, co tworzęmork pisze: ↑9 mies. temuZacny wpis przywitalny. Chętnie zapoznałbym się z Twoją twórczością jeśli do swoich pasji podchodzisz z taką starannością jak do pierwszego postu na tym forum. Co do problemu w zawieraniu znajomości to alkohol bardzo to ułatwia. A tak na serio to nic na siłę, na wszystko przyjdzie czas.
Witamy w naszych szeregach, pomyślnych tematów i powodzenia w samorealizacji.
Dzięki, mam nadzieję że nawiążę kontakt z tymi ludzi i nieludźmi
Piękne dzięki!
Żyjemy i popełniamy błędy, każdy ma do nich prawo. Grunt aby nad sobą pracować i nie popełniać ich ponownie. A dołączenie do tego forum z pewnością jest dużym krokiem naprzód. Witamy!Perun82 pisze: ↑9 mies. temuWitam , podążać Manilla Road przez Cirith Ungol by zasiąść na Darkthrone obok innych Immortal byłoby git . Ciężki i czarny metal jest dla mnie kult , nie ten przez "v" z interneta . Samokrytyka : grałem kiedyś oi!punk , Gothic i ska , w różnych nikomuniepotrzebnych kapelach . Wracam jak zbłądzona owieczka .
Da się zrobić.Wędrowycz pisze: Jak parasz się amatorsko fotografią, to może warto będzie co nieco zapodać, a może i wręcz temat się założy.
To by wyjaśniało zmianę wyglądu.
Ja zwykle z opóźnieniem (sorry, klątwa blondynki), ale tak, Evil Dead zawsze!
Szanuję. Serio.
Jak założyłem interneta, to miałem 32 lata. Wcześniej wolałem browar w plenerze, albo przeglądanie Metal Hammera. Wiek, to kwestia mentalu. Znam starych 20-sto latków.deathwhore pisze: ↑3 mies. temuSentyment pt. "kiedyś internet był fajniejszy" to straszna forma dziaderstwa, bo dotyczy ludzi, którzy jeszcze powinni być młodzi.
Owszem. To nie jest kwestia tego, że kiedyś internety były lepsze/gorsze, bo internet sam w sobie to nadzwyczajne narzędzie - na socjalach jednak można było swobodnie wypowiadać się bez obawy, że ktoś poczuje się urażony i pyk, konto zablokowane, bo zasady poprawności politycznej zostały zachwiane. Urok polegał na nieskrępowanym (w miarę) przepływie myśli i poglądów, mając konto na pejsie dzisiaj dwa razy zastanowiłabym się, czy mogę cokolwiek skomentować, a jestem na to zbyt leniwa.deathwhore pisze: ↑3 mies. temuSentyment pt. "kiedyś internet był fajniejszy" to straszna forma dziaderstwa, bo dotyczy ludzi, którzy jeszcze powinni być młodzi.
To prawdadeathwhore pisze: ↑3 mies. temuSentyment pt. "kiedyś internet był fajniejszy" to straszna forma dziaderstwa, bo dotyczy ludzi, którzy jeszcze powinni być młodzi.
Ja za Burzum dostałem 30 dni bana, na pejsie. A z YT poleciało konto też za cover Burzum, zagrany na akustyku. Nic tam nie było, poza moimi wypocinami z różnych lat i ten cover.