HailToPaganGods

TTF - The Temple Of Fullmoon - Bio, Informacje, Ziny etc.

HailToPaganGods

Jako użytkownik, który od ładnych kilku lat przegląda to zacne forum zauważyłem, że w wielu tematach dotyczących polskich hord przewija się wątek TTF - Temple of Fullmoon. Pomyślałem, że warto by było założyć odrębny temat (mój pierwszy!) dot. tego polskiego wewnętrznego kręgu :D . Rzucajcie jakimiś ciekawostkami, informacjami, TTF-owski zinami (Legion, Menhir, War Newsletter), zdjęciami, anegdotami. Cokolwiek! Szklarska Poręba, ataki na Nergala, szaleństwa Karcharotha. Temat jest na tyle pojemny i wdzięczny, że liczę na ciekawą dyskusję.

Na początek - foto ze Szklarskiej Poręby, zaraz poszukam fragmentu wywiadu z Nergalem dot. wpierdolu od Aro z Perunwit :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Mam tylko jedną ciekawostkę. W TTF byli sami debile i niestety ale miałem nie przyjemność kilku znać osobiście.
GRINDCORE FOR LIFE
HailToPaganGods

HailToPaganGods

Hajasz pisze: miesiąc temu Mam tylko jedną ciekawostkę. W TTF byli sami debile i niestety ale miałem nie przyjemność kilku znać osobiście.
No to rozwiń wątek ;-) Serio!
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Tu nie ma co rozwijać. Plany były ambitne a skończyło się jak zwykle na chlaniu i hajlowaniu no a jedyny plus to, że powstało kilka kultowych płyt, które nagrali mało ogarnięci i sprawni inaczej ludki. Gadanie o TTF ma taki sam sens jak wiara, że w Izraelu działać kiedyś będzie organizacja, która holocaust będzie nazywała wczasami.
GRINDCORE FOR LIFE
Blackwarp

Blackwarp

Tych idących w pierwszym rzędzie już za same szkaradne słowiańskie ryje hitler by wysłał na sonderbehandlung.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

A mnie ciekawi, cco u Maćka? Ćpie dalej i mieszka z matką?
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Hajasz pisze: miesiąc temu Tu nie ma co rozwijać. Plany były ambitne a skończyło się jak zwykle na chlaniu i hajlowaniu no a jedyny plus to, że powstało kilka kultowych płyt, które nagrali mało ogarnięci i sprawni inaczej ludki. Gadanie o TTF ma taki sam sens jak wiara, że w Izraelu działać kiedyś będzie organizacja, która holocaust będzie nazywała wczasami.
Kurwa, Panie, a co miał zrobić ruch bandy gówniarzy ? Przewrót polityczny ? Dobrze, że parę świetnych płyt nagrali, których współczesny black metal nie może przebić do dzisiaj. Tyle wystarczy.
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
HailToPaganGods

HailToPaganGods

Anti Behemoth Flyer

Obrazek

Obrazek

Legendarna lista wrogów black metalu :twisted:

Obrazek

Konflikt Nergala z Aro

Obrazek
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Na wypadek wystąpienia takiej sytuacji w zarmażarce należy mieć przygotowane lodowe sztylety. :D
kataton88
Tormentor

kataton88

Fajne. Nergal obezwładnił gościa z gnatem, potem był pyskaty, a potem pogadali o o okładkach.

Ten Aro coś gadał potem o tej wizycie?

p.s. parafrazując Komoruwskiego - jaka scena, takie zamachy ;)
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Oczywiście, że opowiadał, ale bardziej ogólnie. Że przyjechał, dał po ryju od wejścia, a Nergal dał mu ciasteczka i herbatę. I ze jak go uderzył, to poleciał pod regał.
Nebiros pisze: 4 lata temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
kataton88
Tormentor

kataton88

Hehehe, ciekawe, jakie płytki pospadały z regału :D
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

kataton88 pisze:Hehehe, ciekawe, jakie płytki pospadały z regału :D
Pewnie dyskietki do Amigi...

Gość wpada mi na chatę z bronią, a ja nie pamiętam kto wtedy ze mną był (bo tak często się to zdarza), dostaję przy tym w ryj, ale udaje mi się odebrać mu broń i zafascynować okładką płyty. Nie pamiętam czy oddałem mu broń. Lepiej sprawdzę czy casem gdzieś tu nie leży..
Awatar użytkownika
porwanie w satanistanie
Tormentor

porwanie w satanistanie

deathwhore pisze: miesiąc temu dał po ryju od wejścia, a Nergal dał mu ciasteczka i herbatę.
Skubany, plan miał od początku i z raz obranej drogi nie zawrócił w tył...

https://behemoth-store.pl/collections/k ... speciality
kataton88 pisze: miesiąc temu jaka scena, takie zamachy ;)
Powinniśmy być dumni. Jest tylko jedna taka scena na świcie, w kontekście historii której może pojawić się słowo regał.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

porwanie w satanistanie pisze: miesiąc temu Jest tylko jedna taka scena na świcie, w kontekście historii której może pojawić się słowo regał.
W Norwegii blackmetalowcy się zabijali, w Finlandii zabijali i zjadali, a w Polsce wpadali pod regały. ;)
kataton88
Tormentor

kataton88

porwanie w satanistanie pisze: Skubany, plan miał od początku i z raz obranej drogi nie zawrócił w tył...
To by tłumaczyło obrażenia napastnika (i biznesplan Nergala). Koleś po ideologicznej rozmowie dostał rachunek za herbatkę i pierdolnął łbem o ścianę.
HailToPaganGods

HailToPaganGods

Obrazek
Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

CzłowiekMłot

HailToPaganGods pisze: miesiąc temu Obrazek
Non Stop Kolor!

Browar, knajpa, dupy i metal!
Awatar użytkownika
Wędrowycz
Administrator

Wędrowycz

Temat spoko, sam lubię ten stary klimat TTF. Co do ludzi związanych z kręgiem, to @Hajasz już wyjaśnił co jest pięć.
Fajnie, że temat powstał, może zainspiruje mnie to w końcu do przygotowania listy która łazi mi po łbie od dawna tj. kanon wydawnictw TTF i suplementów. Jak w każdym tego typu kręgu materiałów mamy sporo, jednak są one różnej jakości. Taka lista to zresztą też dobry temat do dyskusji.
Odium Humani Generis
HailToPaganGods

HailToPaganGods

Raczej co jest 88 🤣