Vexatus pisze: ↑rok temu
Zmarła Raquel Welch. Pewnie nic Wam to nie mówi, więc podpowiadam, że w wyszukiwarkę należy wpisać "Milion lat przed naszą erą"...
Vexatus pisze: ↑rok temu
Zmarła Raquel Welch. Pewnie nic Wam to nie mówi, więc podpowiadam, że w wyszukiwarkę należy wpisać "Milion lat przed naszą erą"...
Mnie mówi i mnie bardzo szkoda, bo piękna kobieta była.
Pomimo wielu lat od seansu w tv Trzech Muszkieterów z nią w roli Konstancji wciąż dość dobrze pamiętam.
Hajaszrok temu
Raubritter
Hajasz
Pierdolić Rakele. Grzesiu Skrzecz odszedł. Przepraszam czy tu biją?
GRINDCORE FOR LIFE
Zsamotrok temu
Tormentor
Zsamot
Gene Hoglan wrzucił info:
We in the Dark Angel Family are deeply saddened and crushed today with the news of our brother and founder Jimmy Durkin passing away Wednesday morning.
We would like to thank his fans for their continuous loyalty and support. We will come out with a full statement very soon. We ask that you please respect the family’s privacy while we mourn the loss of this great man.
Detali brak...
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
We in the Dark Angel Family are deeply saddened and crushed today with the news of our brother and founder Jimmy Durkin passing away Wednesday morning.
We would like to thank his fans for their continuous loyalty and support. We will come out with a full statement very soon. We ask that you please respect the family’s privacy while we mourn the loss of this great man.
@UP Raczej wspaniały muzyk jazzowy - chyba, że free jazz, wymyślony przeszło pół wieku temu, to nadal taka awangarda?
Wczoraj o nim wspomniałem w swym poście
Bez wątpienia jeden z najważniejszych, najbardziej nieprzewidywalnych i oryginalnych saksofonistów w historii jazzu. Być może jego śmierć będzie stanowić jeden z punktów w chronologii kresu alternatywno-wywrotowej kultury niezależnej.
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
yogrok temu
Tormentor
yog
Bycie awangardą się raczej nie przedawnia z czasem, bo dla większości dalej to pozostaje niesłuchalne, a dla jakiegoś tam nurtu to nadal była awangarda, nawet jeśli już się ów nurt zdążył przesunąć. To trochę jakby powiedzieć, że debiut Death to już nie death metal, bo teraz death metal to gra jakiś randomowy brutal/tech zespół.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
To tak jak z Wemon, bez wzgledu na czasy i ery, nigdy nie byl to black metal Awant to awant. Moze nie brzmi juz chuj wie jak kosmicznie, moze spowszednial, ale dalej awant....
Mega muzyk, jeden z twórców europejskiego free jazzu, totalnie bezkompromisowej odmiany tego gatunku. Ostatnio zasłuchiwałem się w jego album live z tego roku. Do końca życia pierdział i charczał w ten swój saks.
tak z ostatnich paru miesięcy...
Anthony Meo (BIOHAZARD)
Marco Kuong (JERUSALEM)
George Tyndall Tickner (JOURNEY)
Matthias Limmer (MASSACRA / OBSCURITAS)
Erik Ferro (TT QUICK)
William Lee Rauch (MEGADETH / WARGOD)
Rich Rozek (WARCRY)
Tony McPhee (THE GROUNDHOGS)
Toshihiro Niimi (BOW WOW)
Charles “Chas” Newby (THE BEATLES / THE QUARRYMEN)
James Lewis (TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA)
Anna Mae “Tina Turner” Bullock
Mark Anthony Adams (SAINT VITUS)
Andrew Michael Rourke (THE SMITHS)
Kirk Arrington (METAL CHURCH / VANDERHOOF / GARDEN OF EDEN)
Alasdair Mackie “Algy” Ward (TANK / THE DAMNED / THE SAINTS)
Z Michałem przez chwilę nawet coś graliśmy razem, swego czasu dość aktywny na warszawskiej scenie. Oprócz Anticipate warto wspomnieć o Gortal i Devilyn.
Nebiros pisze: ↑4 lata temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Zmarł perkusista Scorpions James Kottak /w zespole w l.1996-2016/
There's something growing in the trees__Through time war prevails_____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me________Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ____Face the consequence alone ____With honour - valour - pride
Politycznie dał się w swoim czasie wydymać jak wielu innych później. I sam to przyznawał.
Ale dziś obejrzałem sobie logo Platformy i to najlepszy polityczny żart, jaki kiedykolwiek pojawił się na TVN-ie. Krążą legendy, że za to z Piaseckim polecieli z ramówki, bo towarzysz Walter nie zdzierżył, ale żaden tego nigdy nie potwierdził, oficjalnie poszło o kasę itp.