Serdeczne podziękowania dla użytkownika @Molotow 666 za płyty oraz dla użytkownika @Hajasz za pośrednictwo w transporcie. Bardzo ważne uzupełnienia ciosów polskiego metalu.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
U mnie z thorgalowymi komiksami jak na razie wciąż jeszcze straszna bieda, bo najpierw chcę uzupełnić do końca conanowy regał. Ale przyjdzie czas także na Thorgala...
Te Conany to chyba nie wszystkie są Howarda? Nie przypominam sobie żeby aż tyle było.
Thorgal... Tak Zacna kolekcj! Ja tych nowych z serii pobocznych to mam tylko kilka. Za to główną serię oczywiście całą, chyba że coś nowego wyszło w ostatnich 2-3latach?
Ładnie to wygląda na półce w tych nowych wydaniach.
Ja mam taki miszmasz z różnych Od tych najstarszych wydań z lat 80-tych. Pierwsze wydania ale już nadszarpnięte zebem czasu.
Thorgal pisze: ↑miesiąc temu
Te Conany to chyba nie wszystkie są Howarda? Nie przypominam sobie żeby aż tyle było.
Howard napisał siedemnaście opowiadań i jedną (tak, tylko jedną! ) powieść o przygodach Conana, a cała reszta to robota innych pisarzy, którzy byli zafascynowani jego twórczością. Co nie zmienia faktu, że w PL w samej tylko tzw. czarnej serii wydane zostało ponad siedemdziesiąt tomów. Do tego dochodzą jeszcze najróżniejsze liczne komiksy i różne wznowienia tego co napisał sam Howard, bo prawa autorskie do oryginałów już dawno wygasły. Ale to chyba nie jest odpowiedni wątek na tego typu dyskusję.
Carnage - Dark Recollection - wstyd nie mieć tej płyty przez tyle lat, ale czasem tak bywa.
Dark Throne - Goatlord chyba czysto kolekcjonersko.
I jakiś black promo w bonusie: Aasgard, ale nie ten polski. "Morbid Celestial... '
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Ostatnio edytowany przez brzask3 tyg. temu, edytowany łącznie 1 raz.
Gratuluję, gratulacje.
Jedynka The Deathtrip bdb black metal, a ten koncert Placebo zajebisty - elegancka setlista, dużo energii, zespół w szczytowej formie. Takie This Picture tam jest jeszcze lepsze niż z płyty.
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze: ↑2 lata temu
polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
200 Stab Wounds bardzo dobry album, drugiego nie znam, a Anathema no cóż. Bardzo dobra EP-ka i ta okładka - dupeczka na niej jest hipnotyzująca. Hipnotyzująca w stylu że zaciągnęłaby za stodołę, a tam już bym tylko Duszę Wypuścił.
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself
Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay
"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"
pp3088 pisze: ↑2 tyg. temu
...i ta okładka - dupeczka na niej jest hipnotyzująca. Hipnotyzująca w stylu że zaciągnęłaby za stodołę, a tam już bym tylko Duszę Wypuścił.
Owszem, przy czym bardziej z krzyża spuścił niż Duszę Wypuścił
Burzum ,belus' black
Burzum ,belus' white ltd.
Burzum ,fallen'
The Body ,the crying out of things'
Melvins ,tarantula heart'
Absurd ,grabgesang'
Czy to aby first pressy? JAK NAJBARDZIEJ! Wojewoda nawet z pocztówkami Stany EX!
Pięknie!
Tego Grave Diggera nie znam.
2 pozostałe mam niestety tylko reedycje. Koło Killing Technology kręciłem się długo wokół 1st pressów ale ciągle było coś nie tak, a to brak pocztówki a to papierówki a to seamsplit... W końcu nabyłem reedycję. Into the Pandemonium to w ogóle był problem by dostać sensowne stare wydanie ale reedycja z bonusami z sesji nagraniowej jest bardzo ładnie wydana.
Niemcy vs. Szwecja!!!
Sodom 'in the sign of evil' Devil's Game, 1985
Bathory 'bathory' Black Mark, 1984
+ na deser Marthe