Nathas pisze: ↑3 mies. temu
brzask pisze: ↑3 mies. temu
Nathas miał na myśli pewnie wybór tego na co masz ochotę a nie to gdzie co postawione..
Brzaskun mnie zrozumiał, choć sam jest bardziej zdyscyplinowany
Różnie bywa.
Z reguły jest tak jak prawicie. Plan i wstępna lista.
Na spontaniczne słuchanie przez gapienie się w regał trudno się sięga po pojedyncze strzały. A tych mam bez liku. Więc wówczas leci coś co leci często.
Ale mam własny patent z losowaniem, to się czasem zdziwię co wypadnie. Chyba, że zrobię zawężenie.
Grunt, że jest z czego wybierać.
Thorgal pisze: ↑3 mies. temu
Jeśli mowa o fp z 84go to o kant dupy rozbić takie zbieranie płyt kiedy nie wiesz gdzie taki diament jest

i dla mnie coś tu nie gra
Bingo.
Niestety, zwykły bootleg.
kurz pisze: ↑3 mies. temu
i dla mnie coś tu nie gra
Może muzyk z wykształcenia, a z zamiłowania słuchacz.
Oj tam. Entuzjasta taki sam jak Wy.
Czasem sobie za bardzo pofolguję... Ostatnie 2 lata miałem spokój bo ten regał po lewej był wówczas dorobiony i żona nie jest w stanie ogarnąć co i ile kupuję gdyż w ilości się to rozmywa. Stad przybyło relatywnie więcej niż zwykle.
InPost, na przesyłki krajowe i sekretariat w miejscu pracy, na zagraniczne - po co stresować białogłową?
Mzyka jest dla mnie jedną z głównych form spuszczenie napięcia, oczyszczenia się. Potrzebuję jej. A kolekcjonerstwo mam w genach. Dziadek - narzędzia, ojciec - książki.
Ile lat zbierania?
Ponad 30.
Winyli, w tym roku będzie 15 lat.
Ciekawe czy na forumie jest ktoś posiadający liczniejszą kolekcję.
Bez przesady!
Na pewno tak.
Ja się tu zapisałem właśnie dlatego, że tu jest tylu maniaków.
Pomyślałem, że pasuję...
No, może ja nieczęsto coś odsprzedaję. Ale to dlatego, że dużo jeżdżę a CD lecą w samochodzie więc mam sporo podwójnych.
No i moja kolekcja to w 1/3 strzały typu naljepszy album danej kapeli a na półce nic więcej.
Natomiast rozrzut, to muszę przyznać, mam duży. Przeszedłem przez wiele różnych faz muzycznych w życiu, to dlatego.
Vexatus pisze: ↑3 mies. temu
To ja w takim razie zbiorczych fotek moich placków nie pokazuję, bo po czymś takim to trochę wstyd...
Nie kręć chuja i dawaj!