- 1
- 2
A no eklektycznie
Mi chodziło akurat o użytkownika AdrianSmith, który ostatnio udostępnił na kilka dni link do kolekcji w Discogs, gdzie wklepał już, jak sam pisze, ok. 40% swojej kolekcji i wyszło grubo ponad 7k szt. CD, co wg. Discogs jest średnio warte ponad 100 000 euro. A ja narzekam, że nie mam czasu, żeby moją skromną kolekcję porządnie przesłuchać lub/i regularnie wracać...
Wrzuć fote winampa i twardy dysk
O jessssu.... To wszystko tłumaczy.... Kurwa czy wszystkie wartościowe osobistości muszą mieć kłopoty ze zdrowiem ?!?!?Pioniere pisze: ↑2 lata temuW kolekcjonowanie bawiłem się kiedyś, kupując FP w latach '80 i '90, gdy metalowa muzyka była najlepsza. Teraz to czasem coś kupie, ale to kilka sztuk na rok, a tak to głównie wydaje na lekarstwa i szykuje się na ostateczne rozwiązanie, bo rokowania lekarzy nie są zbyt dobre.
Ile tego masz? . Tak na pałę walnij jeżeli nigdy nie spisałeś. Nikt nie będzie zazdrosny czy złośliwy. Lepsza czy gorsza, nie o muzyce tutaj i teraz.Pioniere pisze: ↑2 lata temuW kolekcjonowanie bawiłem się kiedyś, kupując FP w latach '80 i '90, gdy metalowa muzyka była najlepsza. Teraz to czasem coś kupie, ale to kilka sztuk na rok, a tak to głównie wydaje na lekarstwa i szykuje się na ostateczne rozwiązanie, bo rokowania lekarzy nie są zbyt dobre.
Ale bym se to kurwa pogryzł.
Obstawiam, że jak się schylasz po te płyty z dwóch najniższych półek to ci rów widaćDiabelskiDom pisze: ↑rok temuPo dojściu do wniosku na skutek konstruktywnej dyskusji z Płytowymi Torbiarzami postanowiłem zainwestować w coś, co starczy na dłuższą metę niż Gnedby. Efekt prezentuje się tak:
![]()
Może klęka? I wtedy nie ma rowa?Hajasz pisze: ↑rok temuObstawiam, że jak się schylasz po te płyty z dwóch najniższych półek to ci rów widaćDiabelskiDom pisze: ↑rok temuPo dojściu do wniosku na skutek konstruktywnej dyskusji z Płytowymi Torbiarzami postanowiłem zainwestować w coś, co starczy na dłuższą metę niż Gnedby. Efekt prezentuje się tak:
![]()
![]()