no to zacznę:

Ryszard, toć Metallica jest teraz na Napsterze oficjalnie (taaak, Napster jeszcze istnieje) i dzień przed premierą opublikowali teledyski do wszystkich 12 utworów z albumuRyszard pisze:O jezus jak metalika? Wydałeś kasę w ciemno?
Niee, dość dobrze się wcześniej z tym albumem zapoznałem. Wart zakupu, nie tylko ze względów kolekcjonerskichRyszard pisze:O jezus jak metalika? Wydałeś kasę w ciemno?
Ryszard pisze:O jezus jak metalika? Wydałeś kasę w ciemno?
Wszystko git zią, ale to również jest pierwsze bicieDiabelskiDom pisze:Ja to specjalnie polowałem na wersję bez bonusów, nie lubię tego typu rzeczy na wydawnictwach. ONLY PIERWSZE BICIA ARE REAL
Zaorane ;DWędrowycz pisze:Wszystko git zią, ale to również jest pierwsze bicieDiabelskiDom pisze:Ja to specjalnie polowałem na wersję bez bonusów, nie lubię tego typu rzeczy na wydawnictwach. ONLY PIERWSZE BICIA ARE REALw 2006 r. ta płyta wyszła w dwóch wydaniach - jedno to które nabyłeś, a drugie to które ja posiadam w digi z bonusowym DVD. Tak tylko mówię.
A chcesz w prezencie coś Cathedral i ISIS?CzłowiekMłot pisze:W spóźnionym prezencie urodzinowym:
Pantera - "Cowboys From Hell' i "Far Beyond Driven", czyli mam już od nich co mieć trzeba
Duże propsy, jedna z najlepszych dark folkowych płyt ostatnich lat moim zdaniem. Czy lepsze od Wardruny to nie wiem, ale co najmniej na tym samym poziomieSoulless pisze:
Dla mnie lepsze od Wardruna, jakoś takie bardziej pierwotne i mniej komercyjne.