1

Burzum 'Dauði Baldrs' LP
2

Burzum 'Dauði Baldrs' LP
3

Ja pierdole...........sluchnalem raz na szybko,plyta polana woda byla bo podobno lepiej gra tak,@yog specjalista i znafca od plackow tak twierdzi.Ryszard pisze: ↑2 lata temuTaki grawerunek na vinylu to każdy może se zrobić. Prościzna i żaden dowód. Do tego nie z pierwszego tłoczenia więc ci niestety nie dopierdole że to twoje, to pewnikiem jeden z setek piratów których wszędzie pełno. Sam sobie wytrącasz argumenty!!!
Gdyby był plakat to już inaczej byśmy porozmawiali bo TO poligrafia właśnie świadczy o autentyczności. Placki każdy umie usmażyć a wydrukować plakat...Zresztą widzę że nie pogięty - to się nie liczy. O!
Słuchałeś już? Miałbym pytanie.TITELITURY pisze:
A to nie mam wszystkiego, bo kaseta z pierwszym demo nigdy do mnie dotarła.
Jak będziesz miał chwilę to sprawdź czy u Ciebie "W Dzień Triumfu", "Urodzony Białym" czy np "Cena Idei" jest nagrane w zadowalającej jakości. Ja sobie porównywałem "Dzień Triumfu" ze starą wersją, którą mam i ta nowa brzmi jak słaby rip ze starej kasety. Szczery na "Urodzony Białym" brzmi jak leniwiec Sid z Epoki Lodowcowej... Od "Drogi Bez Odwrotu" już jest lepiej, chyba lepsze empetrójki były...TITELITURY pisze: ↑2 lata temuCałości nie miałem czasu. Ale mój ulubiony "Młot Antychrysta" w odtwarzaczu się zakręcił.
Już rozsyłają. Ja niestety zamówiłem do tyry więc weekend cierpliwości. Znalazłem gdzie indziej topic o tym wydarzeniu i ku mojej uciesze okazuje się że to stary towar diagostino.
Gratuluję gratulacje.
Świetny OST ze świetnego filmu, o albumie Jane's Addiction już nawet nie wspominam
No to teraz powinienem się przyjebać za tego celtica dawno dawno temu. Jezeli stare bicie to na 100% fałszywka wytłoczona w piwnicy bo tylko Hajasz zna się na rzeczy. Zresztą bez plakatu więc..... Fałszywka
Gratuluje!!!!