Samo to wydanie trochę dziwne, jeśli tam są 3 nalepki i płyta tylko w tym pudełku, serio mógł ser dorzucić

Ja też sporo coś ostatnio
To słabo czytałeś wątek o Arkonie
Pełniaka nie słyszałem, ale EPka była całkiem zajefajna.Nathas pisze: ↑rok temuTo i ja się pochwalę. Demko czy tam epka świetnego Animal Man Machine, na którym się jeszcze nie poznaliście viewtopic.php?f=4&t=3953
Poszukałem na jutubie i znalazłem to:DiabelskiDom pisze: ↑2 lata temuPrav akurat rucha Gruzję, Manbryne i Moontower nawet sflaczałym kutasem a mimo wszystko tamci i tak drą się z bólu jak stare polówki Freda Perry i różowe Mystifier.
Najlepszy jest Anielski Orszak, Wiła i Dziady. Najlepiej, najładniej, najbardziej przejmująco zaśpiewane kawałki z całej płyty, Najmniej skażone porykiwaniami Dariusza, które są najgorszym elementem płyty. No, chyba, że się ktoś jara growlowaniem zdychaj kurwo, szmato wredna, pizdo wszami zarośnięta itp, to może i uważa, że są na tej płycie lepsze numery.
Może, nie będę się ze specjalistą od wszystkiego kłócił, bo i dawno nie słuchałem. Może właśnie ze względu na męskie wokale.DiabelskiDom pisze: ↑rok temuNajlepszy jest Anielski Orszak, Wiła i Dziady. Najlepiej, najładniej, najbardziej przejmująco zaśpiewane kawałki z całej płyty, Najmniej skażone porykiwaniami Dariusza, które są najgorszym elementem płyty. No, chyba, że się ktoś jara growlowaniem zdychaj kurwo, szmato wredna, pizdo wszami zarośnięta itp, to może i uważa, że są na tej płycie lepsze numery.
@Nathas Anielski Orszak to również mój ulubiony numer pogrzebowy. Dorotka zawsze się fafluni jak to nucę i krzyczy, że mam się zamknąć, bo ona nie jest na pogrzebie![]()
To do mnie się czasem matula fafluni jak akurat usłyszy raz na rok, że jeszcze nie umarła - bo mam od x lat na sygnał sms ustawiony najbardziej rozpoznawalny fragment 'Marszu pogrzebowego' Chopina. Dorotka nie ma z tym problemu, a czasem gra w najmniej spodziewanych okolicznościachDiabelskiDom pisze: ↑rok temuNajlepszy jest Anielski Orszak, Wiła i Dziady. Najlepiej, najładniej, najbardziej przejmująco zaśpiewane kawałki z całej płyty, Najmniej skażone porykiwaniami Dariusza, które są najgorszym elementem płyty. No, chyba, że się ktoś jara growlowaniem zdychaj kurwo, szmato wredna, pizdo wszami zarośnięta itp, to może i uważa, że są na tej płycie lepsze numery.
@Nathas Anielski Orszak to również mój ulubiony numer pogrzebowy. Dorotka zawsze się fafluni jak to nucę i krzyczy, że mam się zamknąć, bo ona nie jest na pogrzebie![]()
Warto. Bardzo ciekawy awangardowy black. Poznałem też niedawno dzięki koledze @Wędrowyczowi, który polecał. Wszystko tematycznie kręci się wokół kosmosu i zakręconych melodii.
Nie ma wątku o Thy Worshiper czy coś mi się zjebało i ni wyszukiwarka ni Google mi nie znajduje?
A niby jak? Ja się tylko nie loguję.
Zajebisty skład, a Funebrarum to chyba najpotężniej nagrany DM w tamtym dziesięcioleciu, urywa papę i daje szlaga na ryj.