VOMIT SPELL - Vomit Spell
BURIAL - Inner Gateways To The Slumbering Equilibrium At The Center Of Cosmos
ROTHADAS - Kopar Hant... Az Alvilag Fele
TARDUS MORTEM - Armageddon
Przesyłka trzecia
BLOOD SPORE - Fungal Warfare Upon All Life
MASSACRE - Resurgence
BAXAXAXA - Hellfire
FETID ZOMBIE - Transmutations
Niemcy tegorocznym Catacomb Cult faktycznie trochę pozamiatali. Hellfire nie sprawdzałem jeszcze a to widze juz 30lat ma demko
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Coroner - Mental Vortex
Fantomas - The Director’s Cut
Hawkwind - In Search of Space
King Crimson - Beat
King Crimson - Vrooom
Korn 3w1 - Follow The Leader, Issues, Life is Peachy
Kyuss - Welcome to Sky Valley
Meshuggah - Koloss
Mike Patton - Mondo Cane
Nativity in Black: a Tribute to Black Sabbath
Prong - Cleansing
Tomahawk - Anonymous
Voivod - Katorz
CzłowiekMłot pisze: ↑3 lata temu
Parę płytek od @Pan Efilnikufesin :
Coroner - Mental Vortex
King Crimson - Beat
King Crimson - Vrooom
Meshuggah - Koloss
Mike Patton - Mondo Cane
Prong - Cleansing
Tomahawk - Anonymous
Voivod - Katorz
Komu tu gratulować? Połowa bardzo dobra, tylko się zastanawiam czy ta większa czy mniejsza.
Coroner - Mental Vortex
King Crimson - Beat
King Crimson - Vrooom
Meshuggah - Koloss
Mike Patton - Mondo Cane
Prong - Cleansing
Tomahawk - Anonymous
Voivod - Katorz
Coroner - Mental Vortex
King Crimson - Beat
King Crimson - Vrooom
Meshuggah - Koloss
Mike Patton - Mondo Cane
Prong - Cleansing
Tomahawk - Anonymous
Voivod - Katorz
Komu tu gratulować? Połowa bardzo dobra, tylko się zastanawiam czy ta większa czy mniejsza.
Pan Efilnikufesin pisze:
Gratuluje!!!Gratulacje!!!
Dzięki! Dziękuję!!!
Miałem wczoraj czegoś posłuchać, ale tak się podjaralem, ze w końcu nie poleciało nic, dziś już ochłonąłem i coś wybiorę.
Aktualne zakupy
Blut aus nord,work...'
Keres/Cosmic church split ,lucifer returns to heaven'
Kalmen ,funeral seas'
Keres ,flaming ash'
Sol ,before we disappear'
Fluisteraars ,gegrepen...'
Häxenzijrkell ,die nachtseite'
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Chyba nawet pierwsze pierwsze, bo rzekomo drugie i trzecie z Under one Flag mają trochę jaśniejsze kolorki napisów (moje ma). Tak, podobno wyszyło to trzy razy w Under one Flag.
10 minut temu mi się taka aukcja skończyła:
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Swoją drogą, dopiero dzisiaj, na żywo, zauważyłem, że na tej okładce na dolnej krawędzi z prawej strony widać perukę jednej z "córek wiatru". Gdybym nie przeczytał tej zlinkowanej przez ciebie historyjki, to wziąłbym to za jakiś krzak albo kępę trawy.
Chciałem pochwalić się wznowieniami Mysteries, ale ciągle do mnie idą, więc póki co pochwalę się najlepszą tegoroczną płytą polskiego BM i jedną z najlepszych, jeśli chodzi o światowy.
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Hajasz3 lata temu
Raubritter
Hajasz
Jak będziesz miał Mysteries to zaproszę cię na lody.
Z naszego podwórka
Hore ,siostry wiedźmy'
Tenebris, only fearless dreams'
Mam ten album i słucham bardzo rzadko, bardzo.
Nie jest zły, nawet jest dobry momentami, ale emocji nie wywołuje. Do takich Nowych Sytuacji czy Historii Podwodnej nie ma żadnego startu, a dwa zajebiste kawałki to za mało. Według mnie przehajpowana klasyka.
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Też mam ten album, teraz na dwóch nośnikach, i się nie zgodzę.
Do mnie nie przemawia Lipiński, jest jakiś egzaltowany, choć może się czepiam, bo kilka jego tekstów lubię i wykonań też. W przypadku debiutu Brygady są to Centrala i Fallen, Fallen is Babylon; to są naprawdę kosa kawałki, niezły jest The Real One, a reszta albo przelatuje, jak wspomniałem, bez emocji lub wkurwia jak Ganja.
pit pisze: ↑3 lata temu
Dla mnie debiut Brygady (nieznacznie) > debiut Klausa >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>itd. reszta polskiego post-punka.
Historia Podwodna, Nowe Sytuacje, Nocny Patrol, Podluchaj To Do Ciebie, Nowa Aleksandria, Klaus Mittwoch, Biada Biada Biada i dopiero Brygada Kryzys. A jeszcze jest Taniec Lekkich Goryli i inne albumy wykonawców powyższych albumów. No i Ziyo psiakrew!
No ok, piszesz o KJ, ale to już na ten temat dyskutowaliśmy. Tak czy inaczej pozostaje cała przykurwista reszta, która, przynajmniej dla mnie, niesie potężny ładunek emocjonalno/energetyczny.
Nie chodzi tu o własne preferencje i gusta, a o zaliczenie lub odrzucenie z panteonu tych najlepszych, jedynie przez przez swą nieoryginalność/odtwórczość. To trochę tak, jakby muzę ocenić po koszulkach, w których występują załoganci.
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Może dzięki nieznajomości Killing Joke, ale mi się muzycznie, a przede wszystkim tekstowo sporo bardziej podoba Nowa Aleksandria od czarnej Brygady.
Pioniere pisze:
Nie chodzi tu o własne preferencje i gusta, a o zaliczenie lub odrzucenie z panteonu tych najlepszych, jedynie przez przez swą nieoryginalność/odtwórczość.
Haha nie zgodzę się.
To trochę jakby stary Hate, ze względu na miłość do starego Deicide, oceniać wyżej niż np grający inaczej ale autorsko Death. Drugą sprawą jest to, kto ten panteon ustala, słuchacz, jego gust i wrażenia czy z góry narzuca go oponent w wątku o zakupach....