Ktoś tu na forum kiedyś pisał, że Metę powinni z metallum wykreślić… (First Press od RoadRunnera, bo aż tak bogaty nie jestem).
To Vol 4 ktoś przez 50 lat nieodtwarzane w tej samej, oryginalnej kopercie Vertigo trzymał – co ciekawe prawilnie foliowanej w środku. Dzięki temu chociaż klej zaczął się rozkładać, to na szczęście pod folią i płyta jest nietknięta.
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Sowite ciosy.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Abigor ,time is the sulphur...,
Kulk ,we spare nothing'
Unholy ,second ring of power'
Unholy ,from the shadows'
Licho ,ciuciubabka,
Kły ,cienie,
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
yog3 lata temu
Tormentor
yog
2 na półce, trzeci opłacony
W końcu Unholy się doczekałem...no i ta potężna płyta Abigor
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
yog pisze: 3 lata temu
Jakoś mi do tej pory nie weszła ta płyta, ale na ostatnich dwóch stronach tematu jednak zwycięzca chwalipięctwa jest jeden.
Dzięki.
Mnie się podoba subiektywna prostota tego albumu, bo o ile "Abigail" to kompozycyjny majstersztyk, który co rusz zaskakuje, o tyle tutaj jest więcej samego rytmu. Mikkey Dee to chyba drugi po Lombardo mój ulubiony perkusista metalowy.
Pomny zazdrości, którą mogę wzbudzić, miałem się tym nie chwalić, ale postawiłem swój interes ponad wasz: 'Caine, thou has broken my seal of absolute love
The crime thou'st committed meets not
The approval of him above
Forever shall you wonder in the lands beyond alone
And from this day forth I cannot call thee my own.'
uuu gratulacje, to już nie masz co zbierać dalej!
Ostatnie przed moim Near Mint poszło za €489 i wtedy stwierdziłem, że nigdy tego nie będę miał w kolekcji, ale jakiś czas temu przebudziłem się w nocy i na mailu było powiadomienie, że ktoś za poniżej tysiaka wystawił. Dopiero po fakcie (bo zamawiałem roztrzęsiony) zorientowałem się, że stan okładki "generic" i stąd niższa cena, ale chuj już z tym.
yog3 lata temu
Tormentor
yog
a, czyli przypuszczalnie to jednak nie koniec ;p
a, czyli przypuszczalnie to jednak nie koniec ;p
There can be only one. My, kolekcjonerzy, będziemy walczyć na aukcjach do czasu Wielkiego Zgromadzenia, kiedy zostanie kilku, którzy zmierzą się ze sobą.