Skąd zamawiałeś?
mam na oku jedno miejsce ale to z czym chciałem połączyć będzie gotowe za kilka miesięcy dopiero..
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
W sumie najbardziej cieszy Wampyrinacht za sprawą ładnej okładki, GBK, BaN oraz Ofermod, a reszta, to takie life metalowe uzupełnienia tych niewielu kapel, których warto słuchać w tym gatunku.
the nest ,her true nature'
abigor ,totschlager'
dolch ,nacht'
-s- ,dom w którym mieszkał wąż'
ufomammut ,fenice'
bunuel, killers like us'
baise ma hache, devotio'
baise ma hache/paul waggener
haxenzijrkell ,urgrund'
blut ,disharmonium'
leviathan ,scar sighted'
leviathan ,portrait in scars/speed of darkness'
worm ,foreverglade'
arkhtinn
arkhtinn/starless domain
wtz ,trzy siostry'
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Raz na kilka miesięcy płacę za większe zamówienie z fallen bo nie chce mi się brać pojedynczych płyt poprostu
Tu jeszcze miał być świetny Negative Plane...ale coś się strasznie opóźnia a więc nastepnym razem
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Miałem ich pytać, ale jak tak to też oleję NP w niedługim zamówieniu, bo czas tego Worma wreszcie postawić na kallaxiku.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Plakaty w Worm i BaN swoją drogą robią wrażenie!
Zajebiste
deathcrush pisze: 3 lata temu
Taki zestaw wpadł ostatnio.
Dobry zestaw. Ten Burzum na deser też elegancko. Tymi albumami Immortal przypomniałeś mi co zawsze niosło mi ukojenie w takie upały: dobry browar z lodówki i In My Kingdom Cold z głośników.
It is time after miracles
and I am its prophet
I have not come to cure
but to bear witness decease
mork pisze: 3 lata temu
zawsze niosło mi ukojenie w takie upały: dobry browar z lodówki i In My Kingdom Cold z głośników.
Taki numer trochę w klimacie doskonałej i nie do podrobienia At the Heart of Winter....no ale taki album nagrali tylko raz.
Tak naprawdę mi wystarczy "At Heart..." i "Blizzard Beasts" z całego Immortal - są genialne..
W sumie najbardziej cieszy Wampyrinacht za sprawą ładnej okładki, GBK, BaN oraz Ofermod, a reszta, to takie life metalowe uzupełnienia tych niewielu kapel, których warto słuchać w tym gatunku.
@TITELITURY bdb ten Wampyrinacht. Nie znałem wcześniej a wrzuciłem do odsłuchu i się podoba!
Ostatnie zdobycze:
Disincarnate Dreams of the Carrion Kind
Dead Congregation/Hatespawn Split
Dead Infection Surgical Disembowelment
Incantation Mortal Throne of Nazarene
Kierwa ponad trzy miechy czekałem i jest. Jeszcze list od Martynny z przeprosinami, że tyle to trwało ale jak wyjaśniła jacyś ludzie chcieli przywłaszczyć prawa do wszystkiego od Albina. Podobno wszystko zostało już sądownie wyjaśnione i prawa nie trafiły do jakichś pizdeuszy.
Parę zakupków z ostatniego około-miesiąca, same prawilniacze wydanka, oprócz piratów BMSS, ale nawet ładnie wyglądają. Pajsaż nie zakupek, a prezencik od siostry i szwagra <3
Destroy their modern metal and bang your fucking head
NILE ITHYPHALLIC
CANNIBAL CORPSE KILL
IMMORTAL DIABOLICAL FULLMOON MYSTICISM
SODOM IN THE SIGN OF EVIL
CANNIBAL CORPSE LIVE CANNIBALISM
PESTILENCE SPHERES
MORBID ANGEL BLESSED ARE THE SICK
MARDUK GERMANIA
Baise Ma Hache ,ab origine fidelis'
Baise Ma Hache ,breviaire du chaos'
King Dude/Der Blutharsch ,black rider on the storm'
Malokarpatan, krupinské ohne'
Negative Plane ,et in saecula saeculorum'
Negative Plane ,the pact'
Baxaxaxa ,catacomb cult'
Ukraińska Devil Elixir ( albo jakoś tak) wznowiła tę jedną z najlepszych płyt w historii czeskiego BM, więc choć mam to już w zwykłym jewelu, nie mogłem sobie odpuścić digibooks limitowanego do 513 sztuk. Jewela puszczę ba gejllegro, może trafi się ktoś, kto potrafi docenić dobry metal...