Wędrowycz pisze: ↑9 mies. temu Na koniec dodam, że udało mi się zgarnąć chyba pojedyncze kopie ostatniego pełniaka Manticore, a także rewelacyjny split "Hellstorm of Evil Vengeance" który wyszedł we wznowieniu jak się okazało (limit do 300 szt.) za co pewien gość chętnie by się ze mną napierdalał bo mu je zwinąłem sprzed nosa. Do tego debiut Azarath na uzupełnienie kolekcji.
Przepiękny zestaw!
Zacnie to wygląda. Muszę w końcu sprawić sobie regał/półki dedykowane wyłącznie na płyty CD bo póki co upycham po kątach jak książki. Prowadzisz podcast? Chętnie obczaję.
Dziękuję.
Najgorzej. Jeśli mogę coś doradzić, to paradoksalnie Billy z Ikei wydaje mi się wygodniejszy, no i ma możliwość aranżacji. Sam dokupiłem półki i w różnych miejscach w mieszkaniu mam książki/gry/cd dobrane na gabaryt, by więcej upchnąć. Teraz chyba nawet oferują do niego drzwi. Jest jeszcze bodajże Gnedby pod cd, wchodzi ze 200(?). Preferuję uniwersalność, a takie 3 powciskałem po prostu w wolne miejsca w domu. Widzę, że jest promka 149 za sztukę teraz w Ikei BTW. xD
Spox, dam znać. Na razie etap nagrywania zerówek. Raczej będzie stary cap pieprzący trzy po trzy o swoich ulubionych krążkach lub zawodach. Kupiłem sprzęt, a dopiero uczę się montażu. Myślałem, że mówię wyraźnie, a okazało się że seplenię i dyszę. Spełni to jakiś poziom, to zacznę wrzucać. A tu czysty pragmatyzm, darmowy hosting i wygoda.
Kurwa mąć! Jest SELBSTMORD!!! Super! Gratuluję!
Jeśli chodzi o mnie, to ja Ohtar, Selbstmord czy Dark Fury słucham jak najbardziej zwracając uwagę na teksty. Dla mnie BM to takie zjawisko, że nie muszę lubić artystów ani być lubiany przez nich wzajem, ba, sprawia mi pewną przyjemność spostrzeżenie, że w sumie to w pełni wpisuję się zbiór ludzi przeznaczonych przez podmiot liryczny do eksterminacji
Oni tylko bawili się w meteorologów i pokazywali ile śniegu napadało!