Świetne płyty, choć zastanawia mnie ile oni tego natłukli, że teraz chodzą w takich cenach?
Świetne płyty, choć zastanawia mnie ile oni tego natłukli, że teraz chodzą w takich cenach?

Patryk Rozgwiazda lubi to!

Dostałem gratis - Gotholocaust 'Lucifer_h'
Wielkim specem od DsO nie jestem, ale Kenose tu nie widzę wyżej
Tak, tak. Kenose i pozostałe ww. mam we flakach. W tej chwili na CD są praktycznie niedostępne. Podobnie jak EP'ka którą również bardzo lubię, czyli Drought.brzask pisze: rok temu Wielkim specem od DsO nie jestem, ale Kenose tu nie widzę wyżej
***a i 2 innych doskonałych miniaków brakuje - Diabolus Absconditus i Veritas Diaboli...![]()
No to jest właśnie wspomniane wyżej Veritas Diaboli. Pełna nazwa EPki to: "Veritas Diaboli Manet in Aeternum: Chaining the Katechon".blue_calx pisze: rok temu A co z Czajnik the Patefon? (Chaining the Katehon)
FAS również mam u siebie, niestety te kartonowe pudełko trochę mnie zasmuciło.
"Si monumentum..." chyba też trudno dostać na ten moment.

Oj ten Haggalaz to jeszcze z czasów katalogów Mystic pamiętam. Fajne czasy.Hajasz pisze: rok temu Uzupełnienie zaległości i takie tam niekonwencjonalne.
ATTIC - Sanctimonious
ATTIC - Return of the Witchfinder
HAGALAZ RUNEDANCE - Friggas Web
AUTOPSY - Morbidity Triumphant
AUTOPSY - Ashes, Organs, Blood and Crypts
WITCH VOMIT - Funeral Sanctum
REVERENCE TO PAROXYSM - Lux Morte

W gablotce jest w pozłacanej ramce pewnie!

Nie byłeś nigdy na biesiadzie patriotycznej w remizie? Bimberek, grochówa, podniosłe zaśpiewy pełną piersią, komendant OSP wyniesiony nieprzytomny po godzinie, Panie, folk black metal na pełnej. Ja sam ostatni raz byłem jakieś 15 lat temu, ale tak zapamiętałem te zacne wydarzonko, zwłaszcza tę mniej oficjalną część, gdy zapocone czerwone mordy mogły już odpiąć guzik przy kołnierzu.

A za karmienie kaczek chlebem?porwanie w satanistanie pisze: rok temu Poczułem chyba potrzebę odpokutowania za te wszystkie Ohtary.