Wędrowcy tułacze zbiegi - "Kiedy deszcz zaczął padać na zawsze??" na wajnylsonie oraz "Światu jest wszystko jedno" na cedeczku. Troszkę się zawiodłem bo nie ma we wkładce grafiki z tym cerberem czy potworem jakimś, która strasznie mi się podoba, a okazuje się, że jest tylko na wersji wajnylowej, na którą aby się załapać to trza było mieć orient jak skurwysyn, zresztą z DAP to trzeba mieć cały czas orient jak skurwysyn....
Wędrowycz pisze: ↑6 lat temu
Elegancko widzę, że Archgoat Ci mocno zaskoczył.
Eee to już od dawna, ale ostatnio korba totalna, Archgoat, Black Witchery, Tetragrammacide, Revenge - słucham tego gówna jak pojebany, czasem jakiś przerywnik w postaci Marduka, czy nowego Voidhanger, ewentualnie pierwszej epki WTZ zrobię i dalej jazda z wm Wiosna, kurwa!
Udało mi się niedawno upolować parę rzeczy, z których jestem szczególnie zadowolony. Oprócz dwupłytowego wydania Inri z zapisem koncertu na DVD, przede wszystkim poboczny projekt Dave'a Slashera z Acid Witch, Horrific. Nie chciałem tego kupować za granicą i przez wiele lat czekałem, aż pojawi się u nas. Doczekałem się reedycji w moim ulubionym formacie - digipacku. Do tego pierwsze nagrania Dub Buk. Mam to w jewellu, ale nie wyrobiłem i zaopatrzyłem się w Reedkę "Mjesiac Pomsty" w digipacku oraz "Idu na Wy" w digibooku. Wyjątkowo udane zakupy. Czekam jeszcze na listonisza z "Sleep in Safety" 45 Grave oraz trójeczką Obituary.
A do tege jeszcze trzeci tom "Kaznodziei" oraz drugi "Pasażerów wiatru" Burgeona, czyli jednych ze szczytowych osiągnięć światowego komiksu. Uchachanym niemożebnie. Obcowanie z kulturą niską będzie uskuteczniane.
Dlatego mam Rotting na winylu, a INRI się jeszcze nie dorobiłem Jak by nie było, te 3 płytki Sarcofago to wg. mnie 3 najlepsze strzały brazylijskiego metalu. Wielbię. Dub Buk spoko
Destroy their modern metal and bang your fucking head
SPRZEDAŁEM i się POCHWALE
Czyli miesiąc i polowa sprzedaży na discogsie. Kilka nowych kontaktów i powoli coś się sprzedaje. Nie puszczałem płyt na alledrogo, bawiłem się w Amazon i eBay. Jak na razie, obecny serwis aukcyjny generuje jakiś ruch pieniądza - o pekło więcej sprzedaży porównując z wymienionymi. Tak wiec polecam discogsa.
Behemoth (3) - The Apostasy
Behemoth (3) - Thelema.6 (CD, Album, Ltd) (Olympic Recordings
Brutal Truth - Extreme Conditions Demand Extreme Responses
Christ Agony - Daemoonseth Act II (CD, Album) (Adipocere Records)
Death Strike - Fuckin' Death (CD, Album, RE) (Dark Descent Records)
Decrepit Birth - Diminishing Between Worlds (CD, Album) (Unique Leader Records)
Deicide / Amon (18) - Amon: Feasting The Beast (CD, Comp, RE) (Roadrunner Records)
Diabolic (2) - Excisions Of Exorcisms (CD, Album) (Deathgasm Records)
Havok (7) - Point Of No Return (CD, EP) (Candlelight Records)
Ignivomous - Death Transmutation (CD, Album) (Nuclear War Now! Productions)
Impiety - Funeralight... (CD, EP, RE, Dig) (Agonia Records)
Nucleus (11) - Sentient (CD, Album) (Unspeakable Axe Records)
Pelican (2) - City Of Echoes (CD, Album, Dig) (Hydra Head Records)
Purtenance - Sacrifice The King (CD, EP) (Xtreem Music) XM 112 MCD
Putrevore - Macabre Kingdom (CD, Album) (Xtreem Music)
Satyricon - The Age Of Nero (CD, Album, Ltd, Dig + CD, Comp, Enh, Ltd, Dig) (Roadrunner Records, Kaleidoscope
Stillborn (7) - Manifiesto De Blasfemia (CD, Album) (Pagan Records)
Thorun - Chorus Of Giants EP (CDr, EP) (Not On Label (Thorun Self-released))
Throneum - The Unholy Ones (CD) (Deathgasm Records)
Vader - De Profundis (CD, Album) (System Shock)
Various - Grind Madness At The BBC (The Earache Peel Sessions) (3xCD, Comp, Sli) (Earache)
Vital Remains - Dechristianize (CD, Album) (Century Media)
Vital Remains - Horrors Of Hell (CD, Comp, Ltd, RM) (Century Media)
Vital Remains - Icons Of Evil (CD, Album) (Century Media)
Weedeater - God Luck And Good Speed (CD, Album) (Southern Lord)
Weedpecker - Weedpecker (CD, MiniAlbum) (Not On Label (Weedpecker Self-released))
Ogólnie kupiłem dziś stanowczo za dużo płyt, ale z Sin After Sin datowanego na 1977 to jestem zadowolony. Może trochę przepłaciłem, ale chuj w to, od ręki, stan krążka jak na 40 lat zajebisty, okładka na rancie lekko przetarta, poza tym bez najmniejszego zarzutu. Metal kurwa.
Nebiros pisze: ↑5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Unholy - From The Shaows, na pierwsze jestem za biedny więc wydanie Peaceville 2011
Cavurn- Rehershal, Blood Harvest 2018 limit 150 szt. A kaseta wjechała dzięki Fallen Temple.
if you can find it on the internet, it's not underground.
yog pisze: ↑6 lat temu
O jaki pedryl z tego Heaven Shall Burn A ta wiktoria to się stopiła, że tak środek wygląda?
Miałeś mi, chamie, pogratulować, a nie się śmiać! Viktoria - z obu stron tak środek wygląda, napisane jest, że "Gold" zatem pewnie płynne
A HSB no cóż...miał być fioletowy...
yog6 lat temu
Tormentor
yog
Taaa, żona z Niemiec wróci, a tu pół mieszkania winylami zajebane Cóż, te Marduki nieco dziwne i wyglądają kontrowersyjnie, żeby nie powiedzieć - na odpierdol, podczas gdy Melechesh od razu widać, że Osmose eleganckie
Destroy their modern metal and bang your fucking head