No właśnie niestety nie - placek dzisiaj dotarł i jest dupa, bo okazało się, że to standardowy czarny winyl, choć w opisie aukcji jak byk jest napisane, że dotyczy wersji kolorowej...
Jak najbardziejPan Efilnikufesin pisze: Cos mi sie paluszek omsyknal w niedziele viewtopic.php?f=3&t=263&start=350
Mozna przeniesc?
Akurat jestem wielkim fanem tego projektu i specjalnie polowałem na konkretną kolorową wersję tego placka w ścisłym limicie - zamiast tego przyszło standardowe wydanie i jest dupa.
Używka z e-baya, trafiła się w Polsce więc obyło się bez drakońskich cen za przesyłkę.
Kupiłem na Invictus Productions, zostawili starą okładkę, nie wspomnieli o tym, że reedycja, poza tym w wyspiarskim kartoflandzie tylko emigranci z Polski kupują płyty polskich zespołów jeśli nie cebulaczą, to się zasugerowałem. Kijowo prowadzą stronę sklepu no.
Nie słuchałem dotąd żadnego z tych albumów, ale strasznie mi się obie okładki podobają i do tego stanowią doskonały duet
Infernal Coil to jeden z większych ciosów zeszłorocznych, polecam gorąco. Black metal, death meta, war metal, nazwij to jak wolisz, dla mnie po prostu skomasowany atak na ośrodki uszne w doskonałym stylu. W dodatku okładka piękna, nie zwiastująca nawałnicy dźwiękowej będącej zawartością muzyczną
Ja też
Powiedz jakie to folijki?? Szleszcząca chujnia jak darmowe reklamówki z zieleniaka czy takie delikatnie matowe "mleczne", grube, a elastyczne w jakie winyle pakuje np. Season of Mist?? Jeśli opcja druga to podaj mi, proszę, namiary, a się odwdzięczę i coś CI dam!
http://www.elusivedisc.com/Outer-Sleeves/products/1439/