No. Drugi po Pionierze co wie a nie wymyśla insynuuje bo myśli że pozjadal wszystkie rozumy. Od razu wiadomo że wiedza i zaplecze odpowiednie. Wszystko co napisałeś to prawda i właśnie dlatego wiem że mam pierwsze bicie hehe. Ocenianie vinyla po artworku który na 100 łatwiej podrobić niż nośnik to naiwność. Co jeszcze? Brzmienie... które na pierwszym biciu rozpierdala a potem jest gorzej...
O tym Jogi nie wie bo słucha na szlifierce
Ryś jeden.
Co jeszcze. Prosty przykład. To Mega Therion był na bank wydany w większej ilości. Całkiem więc możliwe że nakład sprzedawał się i pięć lat. Ew naklad był otwarty, bez limitu. Z plackami dobijanymi co jakiś czas.
Ostatnia sprawa. Można by przedstawić jakieś dowody potwierdzające swoje teorie. Jogi i Hajasz nie podali żadnych, na podstawie fragmentu flyera zbudowali historię.
Na koniec, właśnie kupiłem se płytę wybitą 22 lata temu. Przysłali mi ją z reklamówką aktualnej oferty na zimę 2019. Znak to ze to tegoroczne bicie!!!!
Jak podrabiać to na masę. Ciekawe ile kosztuje idealne podrobienie i postarzenie powiedzmy 40 okladek, wkladek i wynyli? Pewnie nic skoro sprzedają je pojedynczo za 30 jurków... Od co najmniej 30paru osób.
!Polacy, to murzyni europy. Black Lives Matter!