deathwhore
Tormentor

deathwhore

Brak wizerunku to też wizerunek. Gdy nie potrafisz zrobić głupiej miny w przekonujący sposób, musisz zmusić słuchacza, żeby sobie tę minę wyobraził i był przekonany, że istotnie ona tam jest.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian

Tagi:
Awatar użytkownika
porwanie w satanistanie
Tormentor

porwanie w satanistanie

Ja bym poszedł dalej: brak muzyki to też muzyka. Skoro do najbardziej kultowych dzieł w black metalu należą demówki i rehy, na których prawie wszystkiego trzeba się domyślać, można pokusić się o diagnozę, że najlepsze dzieła w black metalu to te, których nikt nie nagrał i musimy je sobie wyobrazić w całości. Niniejszym wyobrażam sobie np. kapelę DSBM, której twórca pominął etap nagrywania i od razu się powiesił.

Ale ma minę.
deathwhore
Tormentor

deathwhore

Wizerunek, Szanowny Kolego, zgodnie ze słownikiem j.polskiego, to sposób w jaki dana osoba jest postrzegana. Ergo - jeżeli wizerunku twórcy ma nie być, to musimy wyeliminować również jakąkolwiek możliwość zetknięcia się z tym twórcą, chociażby poprzez jego twórczość.

Co więcej, nawet fikcyjnej postaci którą wymyśliłeś w powyższym poście, nadałeś pewien wizerunek. I zrobiłeś to na tyle sugestywnie, że nawet wyobraziłem sobie tę minę.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian