Listę znajdziecie tutaj.

Płyta to płyta. Frajda ze słuchania taka sama. Ja niestety mam wszystko, co wychodzi tam w Biedronce. Swoją drogą zabawne, że coś takiego ma miejsce. Gdybym to rzucił parę lat temu jako nius, nikt by mi w to nie uwierzył.DiabelskiDom pisze: ↑4 lata temuW sumie mnie totalnie koło penis latają te płyty z Biedry, bo i tak nic z tego co tam jest mnie nie interesuje ani nie zainteresuje. Bardziej zabawne jest dla mnie co innego. Mianowicie ludzie, którzy chwalą się na grupach kolekcjonerskich czy też po prostu na fejsie swoimi "zajebistymi nabytkami" typu Slayer z Biedronki za dwie dyszki i "ojejku, jejku w końcu na mam półce!"![]()
No niekoniecznie gdyż swego czasu wychodziły płyty pod takim hasłem "Zagraniczna płyta, polska cena" i pamiętam, że żona coś tam sobie kupiła z tej serii i okazało się, że płyta jest strasznie okrojona jeżeli chodzi o oprawę graficzną a konkretnie brak książeczki ale w zamian dostajemy pudełko oklejone wszelkimi możliwymi reklamami i hologramami. Nie wiem jak tam z dźwiękiem bo nie porównywałem ale jak kupiłem jej tę samą płytę w oryginalnym wydaniu to tamta zaraz znalazła się w koszu. Więc jak komuś hasło płyta to płyta odpowiada to równie dobrze może zbierać CD-R wyjebane po brzegi mp3.