Ryszard pisze: 6 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Ryszard pisze: 6 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Still against the cross!!!
Here comes the tenth Besatt's album. Technical riffs mixing with huge spirit of nineties and with blasphemous lyrics and powerful sound made in Herz studio.
The sepulchral artwork has been crafted by renowned Artist Marcelo Vasco
(Slayer "Repentless").
Satanic might never was so strong.
This is fucking Black Metal!
Świetna informacja, bardzo lubię muzykę Francuzów. Ich okładki mają charakterystyczny motyw - kobiece twarze. Tym razem poszli dalej i walneli całkiem sporo kobietek. Oby i muza była na 200% normy : )Pioniere pisze: 8 lat temu Francuzi z Celeste parający się poczerniałą wersją post-Hardcoreowego Sludge szykują nam kolejny (piąty) album, który ukaże się 29 września pt. "Infidèle(s)" nakładem Denovali Records i Tokyo Jupiter Records. Poniżej okładka spis zawartości i promocyjny klip.
track-list:
01. Cette chute brutale
02. Comme des amants en reflet
03. Tes amours noirs illusoires
04. Sombres sont tes déboires
05. À la gloire du néant
06. Sotte, sans devenir
07. (I)
08. Entre deux vagues
09. De l'ivresse au dégoût
10. Sans coeur et sans corps
No trochę czaję, jednak pierwszy i jeden z lepszych kawałków na póki co ostatniej płycie, Entering a Superior Dimension ma jednak tego wokalu dosyć sporo i dobrze wprowadza w tę otchłań riffów. Słuchałem dziś rano Starspawn, a po pracy EPki Blood Incantation i muszę powiedzieć, że strasznie podobnie jadą czasami wokal + pływy riffów, co The Chasm.Pioniere pisze: 7 lat temu Wolę jednak jak się coś tam choć trochę się wokalnie udzielają, niż zupełnie nic. Takie płyty przeważnie wywołują u mnie zbyt szybko uczucie senności i nie jestem w stanie wysłuchać ich w jednym podejściu.
Łoł. Ten zespół nazywa się Ehnahre i są hipsterami Tak samo jak khanate czy john zorn
Muza na "Metal Heritage" się broni, ale wokal jest dla mnie nie do strawienia.yog pisze: 7 lat temu Chilijskie thrashowe komando Dangerous, autorzy przezajebistego Metal Heritage zapowiadają nową EP-kę o tytule The Shackles of Existence
Mylisz się Ryszardzie. Po jednym osłuchu możesz jedynie stwierdzić, czy warto było w ogóle zaczynać słuchać, a w tym wypadku warto, bo "Severed Monolith" to bardzo dobra płyta w klimacie, tak poza ich rodzimymi inspiracjami, często zalatującym starym Acheron (US), Angelcorpse, a w zwolnieniach od naparzanki mocno czuć też wpływy Morbid Angel z okresu Domination, czy Hate Eternal. Słucham już ze 20 raz ochoczo wciskając replay, co rusz odkrywając nowe smaczki.Ryszard pisze: 8 lat temu Chłopacy z Gorephilia wyszykowali nowy materiał Severed Monolith. Szkoda trochę bo fajnie grają ale monotonne to i na jedno kopyto. Raz przeleciało z mp3 i skasowałem. Jedno puszczenie styka, wam pewnie nie wystarczy...![]()
Musowo brać! Piękna grafika.
Nie słyszałem tego ostatniego (chyba), ale 4 wcześniejsze to ostra bieda.Nucleator pisze: 7 lat temu Patrzcie na Witchery! Goście wydawali album raz na ileś tam lat, a teraz ledwie rok minął od premiery kozackiego In His Infernal Majesty's Service, a tu już na 10 listopada wydadzą kolejną płytę nakładem Century Media I Am Legion. Udostępnili całkiem fajny black metalowy bujacz przy tym.
Mi tylko dwa ostatnie przypadły do gustu, co do reszty się zgadzam.yog pisze: 7 lat temuNie słyszałem tego ostatniego (chyba), ale 4 wcześniejsze to ostra bieda.Nucleator pisze: 7 lat temu Patrzcie na Witchery! Goście wydawali album raz na ileś tam lat, a teraz ledwie rok minął od premiery kozackiego In His Infernal Majesty's Service, a tu już na 10 listopada wydadzą kolejną płytę nakładem Century Media I Am Legion. Udostępnili całkiem fajny black metalowy bujacz przy tym.
Czy Ty tam nie grasz przypadkiem w tym Stworzu ?