Diabolic Slaughter to troszkę ponad pół godziny thrash metalu o silnym teutońskim zabarwieniu z końcówki lat ’80. Przede wszystkim mamy tu od cholery ostrych, tnących do kości riffów i zero udawania. Konkretna jazda kostką po strunach przy akompaniamencie mocno podkręconej, szyjącej maszynowo sekcji rytmicznej, często wjeżdżającej także w rewiry blastujące. Mam wrażenie, jakbym słuchał wariacji na temat Kreator z pierwszych płyt, na przyspieszonych obrotach.
O ja prdl. Co to jest za materiał. Miazga, wyśmienity! Takiego dojebanego thrashu, jeszcze u nas nie było.
Ja myślałem, że to tak na poważnie ale jak zobaczyłem na każdej ruskiej stronce za free połapałem się, że to taki Grinch.TITELITURY pisze: ↑2 lata temu Hajs z niego, przypominam, idzie na pomoc dla ukraińskiej sceny muzycznej, więc nie skąpcie grosza
Z pewnością, ale czy zamiarem tego składu było nagranie wtórnego, macierzystego materiału, czy stworzenie czegoś extra? Mnie się wydaję, że to drugie i GodzovWar wymyśliło to sobie perfekcyjnie.Wicih pisze: ↑2 lata temuNic dziwnego, skład to taki Dream Team trochę. Jakby się zdecydowali iść bardziej w Deathowe klimaty to już bym pewnie kupił bez słuchania dla samego składu
Takie dobre? Gdzie tam Panie! Włączyłem i chujnia jakaś poleciała totalny średniak, chociaż na polskiej scenie może to być jakimś tam powiewem "świeżości". Typowy balonik który szybko pęknie i pójdzie w zapomnienie. Na żywo oczywiście taka muza sprawdza się świetnie.Vortex pisze: ↑2 lata temuZ pewnością, ale czy zamiarem tego składu było nagranie wtórnego, macierzystego materiału, czy stworzenie czegoś extra? Mnie się wydaję, że to drugie i GodzovWar wymyśliło to sobie perfekcyjnie.Wicih pisze: ↑2 lata temuNic dziwnego, skład to taki Dream Team trochę. Jakby się zdecydowali iść bardziej w Deathowe klimaty to już bym pewnie kupił bez słuchania dla samego składu
Są tylko te kasety. Legalnej wersji digital, a nawet zripowanej z tej kasety do streamu, niestety nie ma.brzask pisze: "Sacrificate Sacrificum Impiorum"
Sodalicja
czy gdzieś to widzicie w internetach by sobie łyknąć piwko przy tym pod wieczór? /o kasecie wiem, ale nie kupuję kaset/
Tu znajdą rozwiązanie swych problemów https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i ... medium=cpc
Dojebany ten albumik. Warto wspomnieć, że za tym tworem stoi tylko jeden człowiek, także hails omm.
Ok, mam info że Demo wyjdzie ,,za jakiś czas" także i na LP !!!Pioniere pisze: ↑2 lata temuSą tylko te kasety. Legalnej wersji digital, a nawet zripowanej z tej kasety do streamu, niestety nie ma.brzask pisze: "Sacrificate Sacrificum Impiorum"
[b]Sodalicja[/b]
czy gdzieś to widzicie w internetach by sobie łyknąć piwko przy tym pod wieczór? /o kasecie wiem, ale nie kupuję kaset/
Nic dodać nic ująć - na pierwszy odsłuch wyborne. Lubię taki smolisty dość powolnie snujący się bleczurek. Łykam płytkę jak wyjdzie