Cześć Wszystkim. Mam krótkie pytanie dotyczące zespołu Arch Enemy (a konkretnie chodzi mi o taką wspaniałą personę jak Alissa White-Gluz). Mianowicie chciałem zapytać czy Alissa spotyka się z fanami na koncertach w Polsce. Bo byłem na kilku koncertach Arch Enemy i ani razu nie wyszła do ludzi ani nie wpuścili mnie do niej (co jest bardziej zrozumiałe). To samo pytanie mam w sumie odnośnie zespołu Jinjer. Z góry dziękuję.
Sabros pisze: 6 lat temu
Cześć Wszystkim. Mam krótkie pytanie dotyczące zespołu Arch Enemy (a konkretnie chodzi mi o taką wspaniałą personę jak Alissa White-Gluz). Mianowicie chciałem zapytać czy Alissa spotyka się z fanami na koncertach w Polsce. Bo byłem na kilku koncertach Arch Enemy i ani razu nie wyszła do ludzi ani nie wpuścili mnie do niej (co jest bardziej zrozumiałe). To samo pytanie mam w sumie odnośnie zespołu Jinjer. Z góry dziękuję.
Tak.
Nebiros pisze: 5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Czasem idzie gładko, czasem jak po grudzie. Czasem jest ulga, czasem boli i piecze. Czasem czuć słabo, czasem dość mocno. Czasem wiele się nie ma, czasem całkiem sporo. Życie jest jak sranie...
Do mnie po koncercie raz podeszła. Zapytała czy zatańczymy ale akurat nie znałem tej piosenki Bajmu więc żeby wybrnąć powiedziałem, że zapomniałem zagonić psa do budy i uciekłem do swojej piwnicy. Po latach żałuję bo miałem wtedy na koszulce fajną prasowankę Dżemu. Możecie nie wierzyć ale tak właśnie było.
It is time after miracles
and I am its prophet
I have not come to cure
but to bear witness decease